AXE Публикувано Ноември 21, 2007 Публикувано Ноември 21, 2007 (Редактирано) Някой знае ли с кво са записвани китарите за албума на Kataklysm от 2004 - Serenity In Fire. Супер яко звучат, а нещо не намирам инфо. Айде, знам че има фенове Редактирано Ноември 21, 2007 от AXE Цитирай
trolla Отговорено Ноември 22, 2007 Отговорено Ноември 22, 2007 ммммм аз съм фен, но не разбрах какво имаш предвид - как с какво - с къв дисторшън ли или те интересуват амповете кабинетите или друго..........? Цитирай
AXE Отговорено Ноември 22, 2007 Автор Отговорено Ноември 22, 2007 Ми...всичко Кефи ме на макс как звучат китарите в тоя албум и ми е интересно кво са използвали, за да го постигнат. Цитирай
trolla Отговорено Декември 5, 2007 Отговорено Декември 5, 2007 ммм ето какво ползват принципно http://www.kataklysmrocks.com/sponsors.htm Цитирай
AXE Отговорено Декември 5, 2007 Автор Отговорено Декември 5, 2007 Хехе, мислиш ли че не съм им разгледал сайта Но линка към сайта на Рандал не ме ориентира особено Цитирай
Dylan_101 Отговорено Декември 5, 2007 Отговорено Декември 5, 2007 Не знам точно с какво са запсвали, но китарите определено звучат като амп симулация, line6 podxt най-вероятно. Някъде из форумите бях срещал един семпъл-сравнение между саунда от албума и podxt. Звучаха доста близо. тук: http://www.smnnews.com/board//archive/index.php/t-72379.html Цитирай
AXE Отговорено Декември 5, 2007 Автор Отговорено Декември 5, 2007 ^^ Бах! Мисля че знам кво ще е следващото нещо, което ще си купя Цитирай
ProjectHamsterdam Отговорено Март 9, 2008 Отговорено Март 9, 2008 С известно закъснение, но. . . ТУК има отговори. Serinity in fire was the 5150+pod line 6 in neve preamp Цитирай
AXE Отговорено Март 11, 2008 Автор Отговорено Март 11, 2008 Мерси А някакви идеи какво е това neve!? Цитирай
ProjectHamsterdam Отговорено Март 11, 2008 Отговорено Март 11, 2008 Neve са марка прочути студийни конзоли (миксери, пултове. . . ). Безбожно скъпи и легендарно качествени, ползвани в повечето именити студия от 60те насам. Нещо такова: За по-малко тъпо обяснение: www.google.com Цитирай
synchu Отговорено Март 11, 2008 Отговорено Март 11, 2008 ^И не само конзоли. Има и само микрофонни предусилватели/еквилайзери/компресори. В едно си прав - много пари са. Същият клас студийни устройства са SSL, API. От "по-новите" John Hardy, Gordon, A-Dеsigns, Millenia, Chandler Limited, SPL, Purple Audit, Brent Averill и много други. Teзи в удебелен шрифт имат подобни на Neve, като оцветяване на звука, устройства. Цитирай
edgecrusher Отговорено Март 11, 2008 Отговорено Март 11, 2008 Не само Kataklism са записвали албуми с POD. Ziltoid-a на Devin Townsend & предпоследния на Biomehanical също. Paradise Lost от край време свирят на живо и записват със старите Flextone глави. Цитирай
mitkoM Отговорено Март 11, 2008 Отговорено Март 11, 2008 KATAKLYSM: Introduce 'The Heartbeast' During the upcoming Invaluable Darkness tour (also featuring DIMMU BORGIR, UNEARTH and DEVILDRIVER), KATAKLYSM guitarist J-F Dagenais will sport the brand new Washburn custom-made "Heartbeast" V-shaped guitar. KATAKLYSM will also be showcasing Randall cabinets and the brand new T2 guitar amp head. Commented Washburn and Randall artist relations reps: "We at Washburn are very pleased and anxious to introduce this new signature 'V' guitar on KATAKLYSM's upcoming tour, custom made to all of J-F's preferences. His quality and virtuosity as a guitar player are undeniable. We look forward to this new venture with J-F Dagenais and KATAKLYSM … the guitar is a real beauty!" KATAKLYSM guitarist J-F Dagenais comments: " I flew into Chicago a few weeks ago and met the wonderful people at Washburn and Randall and the vibe was great, I started playing guitar as a kid on a flying 'V' so when i tried it it totally blew my mind, I felt at home with it and it felt great, I saw the prototype of how it will look and I'm astonished! This is like a dream come true for me and I'm really happy that Washburn gave me this great gift and opportunity. I'm looking forward to ripping out the kataklysmic riffs on the 'Heartbeast' and using my new Randall T2 guitar head. The sound fucking rips!!" Entered: 4/7/2007 1:18:24 PM Цитирай
AXE Отговорено Март 12, 2008 Автор Отговорено Март 12, 2008 Ясно! Значи доколкото разбирам са наслагали звука на 5150 и POD в пулт/квото и да е там!? Аз си чакам POD-a в петък *потрива заканително ръце* Цитирай
Recommended Posts