EAmechaniX Отговорено Юни 28, 2008 Отговорено Юни 28, 2008 Да напълно осъзнавам ,че в такъв момент нарушавам правилата на форума и допринасям хаос, поради резкия си саркастичен тон. ОК.Казваш ми с две думи недей и аз повече не го правя. Обаче това не променя нещата и проблемът си остава а ти продължаваш, да триеш като замаян всеки ден, едни и същи неща. Тук говоря изцяло за раздел ПРОДАВАМ . И какво от това че си изтрил нечия обява, след като може да я пусне пак. Обаче след моята поява ,нека да видим дали ще я пусне отново? Да ,разбирам ,че това не е решение и е много грозно ,но пък има резултат. Тук някъде пишеше ,че селенията трябва да се мачка и съм напълно съгласен. Крайно време е тарикатите да си вземат поука и следващия път да си помислят преди да постнат нещо. Във форума има една шепа хора които практикуват така и всички ги знаят,но никой не смее да им каже нещо . ОК.Спирам да бълвам искри и с това преминавам на страната на тия НИКОЙ. Но и тия никой също са виновни, нещата да стоят по този начин точно защото не вземат отношение.Вината им е изцяло в бездействията им. Това как помага на форума? Пак казвам ,този бутон е неефективен без наказание и нямам намерение да го използвам поради безмисленият му характер в раздел ПРОДАВАМ и обещавам ,че повече няма да се намесвам.
IgniteAll Отговорено Юни 28, 2008 Отговорено Юни 28, 2008 Аз трия докато не видя системно нарушение След това следва момент на почивка на онзи, който е седнал и е прекалил. Знам за какво ми говориш и знам защо се ядосваш, но както съм казвал много пъти, хората не можеш ги превъзпита, ако те не решат сами. С колегите модератори сме си поели тази задача и не мисля, че тежи на някого. Скоро може да се появят нови правила за въпросния раздел, знае ли човек какво ще се случи тогава... Поздрави, Виктор
musicman Отговорено Юни 29, 2008 Отговорено Юни 29, 2008 Вижте сега какво ще стане Направил съм един скрипт, който автоматично ще показва на всеки кои са хората с повече от една обява седмично. От там нататък ако е първо нарушение - се трие и се праща предупраждение. Ако е навик - се трие и се дава почивка. Сега работя над новите правила в разделите купувам и продавам, които обсъдихме с ВИП листата и скоро ще влязат в сила.
TrumpetNick Отговорено Юни 29, 2008 Отговорено Юни 29, 2008 Вижте сега какво ще стане Направил съм един скрипт, който автоматично ще показва на всеки кои са хората с повече от една обява седмично. От там нататък ако е първо нарушение - се трие и се праща предупраждение. Ако е навик - се трие и се дава почивка. Сега работя над новите правила в разделите купувам и продавам, които обсъдихме с ВИП листата и скоро ще влязат в сила. Много находчиво решение
Necrophagist Отговорено Юли 2, 2008 Отговорено Юли 2, 2008 решението не е лошо Вие сте хората които трябва да знаят какво е най добре
Slacoth Отговорено Юли 3, 2008 Отговорено Юли 3, 2008 Сещам се за керванът и кучетата... Много хора тук покрай бърборенето забравят да свирят.А ум и акъл дал господ. Евала за борсата - много е полезна. Има и какво да се научи.Като цяло съм доволен.
EAmechaniX Отговорено Август 7, 2008 Отговорено Август 7, 2008 Да ви зарадвам (или пък може би не? green_angel.gif ) - вече си имаме и ползваме (благодарение на musicman ) едно малко,хитро скриптче, което ни показва автоматично дублираните обяви в разстояние на седмица. Остава просто да се изтрият - а ако има налице и рецидив, ще се "поощряваме". wink.gif Мхм...да,явно изтриването се оказава,че не е толкова просто или скрипта се е сбъгясал.
IgniteAll Отговорено Август 7, 2008 Отговорено Август 7, 2008 Ние не седим по цял ден пред скрипта, бе човек!!! Какво им става на всички напоследък? Хем да караме строго, а после сме били какви ли не. Споко, скрипта не чисти автоматично, а всичко става на ръка. Дишайте, бъдете спокойни, по-полека... и пак ако има нередност БУТОНА ДОКЛАДВАЙ!
Recommended Posts