peshoy2k Отговорено Май 11, 2005 Отговорено Май 11, 2005 абе виж ся то берингера винаги си заслужава цената, налитва е идеята. въпроса, който ще те запитам е - правиш ли разлика между работи и - върши работа? Цитирай
peshoy2k Отговорено Май 11, 2005 Отговорено Май 11, 2005 иначе се замисли за цената на един компресор, експрешън педал, ноиз гейт, уа-уа,ревърб, дилей и тн ако са по отделно - много скъпо и хубаво звучащо. дето се вика тва си го взимаш за изпът и бъзик, кво му плащаш от всичките функции. дори само за преамп с компресор и уа-уа да го ползваш, а сигурно симулациите на кубе или драйв ще са жалки ама пак ти казвам то си е без пари Цитирай
Putniq Bega4 Отговорено Май 14, 2005 Отговорено Май 14, 2005 Задавам тоя въпрос защото ще се сдобивам са с усилвател и ми казаха, че щял да има драйв, но не ми казаха какви са щели да пъдат ефектите-споменаха ми само за дисторжън !!!Та ако може някой да ми каже какви други ефекти има? Днеска се чудехме с един приятел може ли да има ла-ла ефект без педал??И други такиви рапоти.... да може.... а може да има и педал без ла-ла Цитирай
Recommended Posts