Jordan69 Публикувано Септември 29, 2007 Share Публикувано Септември 29, 2007 Здравейте, бихме желали да споделите вашето мнение за парчетата от нашия сайт) Благодаря ви предварително!paintsorrow Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Malmsteen Отговорено Септември 29, 2007 Share Отговорено Септември 29, 2007 Mи не е зле,ама нищо оригинално и интересно - много стандартно Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ZVER0 Отговорено Септември 30, 2007 Share Отговорено Септември 30, 2007 Много добра музика момчета, БРАВО! Всички песни ме изпълниха, но най вече инструменталите - китаристите са ви наистина много добри. Незнам Малмстеен ква разредена нафта е пил и кви "нестандартни" ги иска ама аз лично много се изкефих! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Malmsteen Отговорено Септември 30, 2007 Share Отговорено Септември 30, 2007 Много добра музика момчета, БРАВО! Всички песни ме изпълниха, но най вече инструменталите - китаристите са ви наистина много добри. Незнам Малмстеен ква разредена нафта е пил и кви "нестандартни" ги иска ама аз лично много се изкефих! Айде почна се - нафта,газ,нефт и т.н. Зверо не коментирай и обиждай мен мен,а Paint Sorrow,моля. И не китаристите дали са добре или не, а слушай музиката. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
yakiya Отговорено Септември 30, 2007 Share Отговорено Септември 30, 2007 Мене ми допадна музичката. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan69 Отговорено Октомври 4, 2007 Автор Share Отговорено Октомври 4, 2007 Благодаря,за отзивите за парчетата-както за положителните ,така и за отрицателните.Желая ви успех!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
zwero Отговорено Септември 20, 2008 Share Отговорено Септември 20, 2008 Много добра музика момчета, БРАВО! Всички песни ме изпълниха, но най вече инструменталите - китаристите са ви наистина много добри. Незнам Малмстеен ква разредена нафта е пил и кви "нестандартни" ги иска ама аз лично много се изкефих! Айде почна се - нафта,газ,нефт и т.н. Зверо не коментирай и обиждай мен мен,а Paint Sorrow,моля. И не китаристите дали са добре или не, а слушай музиката. Добре или зле-тука си свиря и аз(доброто старо хеви) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
рахата Отговорено Септември 21, 2008 Share Отговорено Септември 21, 2008 Най-много ми хареса Shades of Horror.Но има да работите по саунда.Иначе - Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts