musicman Публикувано Септември 26, 2007 Публикувано Септември 26, 2007 Ето ви един шедьовър от колегата alexnous Бриджът в съвременната музика - Алекс Нушев Една много хубава и обширна статия засягаща бръджът като елемент на песента и неговото приложение. Чети народе !! Цитирай
AXE Отговорено Септември 26, 2007 Отговорено Септември 26, 2007 Леле, ебати статията. за труда. Зареждам се с време и почвам да чета Цитирай
assoass Отговорено Септември 26, 2007 Отговорено Септември 26, 2007 Браво на Алекс - изключително интелигентен и полезен човек Или по скоро на д-р Алекс...... Очакваме още! Нямам какво да кажа, освен че адски много съм научил от него! Наистина статията е дълга, но определено си заслужава. Аз започвам да си правя книжка Цитирай
Steppenwolf Отговорено Септември 26, 2007 Отговорено Септември 26, 2007 Чудесна статия! Мисля, че една малка редакция преди публикуването й би била полезна, с цел доизглаждане на изразите, прецизиране последователността от мисли и по-ефектна сглобка на конституентите й, но и така е добре. Може би една от най-полезните статии досега, браво! Цитирай
DeadWing Отговорено Март 10, 2008 Отговорено Март 10, 2008 Само мога да се радвам,че ми е учител (bow) Алекс . П.С.Статията е много обширна и полезна,въпреки,че час от терминологията ми се губи. Цитирай
savov Отговорено Май 13, 2008 Отговорено Май 13, 2008 Скоро се запознах с Алекс и даже правихме песен...всичко мина гладко и много добре и си казах- приятен човек! Сега ...след статията си казвам - навероятен човек и професионалист!!! Разбира си човека! Цитирай
Panzergrenadier Отговорено Декември 30, 2012 Отговорено Декември 30, 2012 Много хора бъркат бриджа с pre-chorus-а. Досадно е... Цитирай
Lathron Отговорено Декември 30, 2012 Отговорено Декември 30, 2012 Ето я: http://www.muzikant.org/lessons/composing/198-bridge-in-contemporary-music 1 Цитирай
Recommended Posts