Jump to content
Българският форум за музиканти

<!> Стилове, ритми, аранжименти, бленди, MIDI и т.н. - Търсене/Предлагане


Recommended Posts

Eто два сета от колегата Гошев от времето когато беше със па 500.Сетовете са много хубави и са специално за па 500.Това е причината да ги споделя понеже има колеги които искат сет за па 500.Може разбира се да се ползва за донор на стилове и др. и за други по модерни и мощни клавири.

pa500keyboard.jpg     

 

Algoshev_26_02_2013.SET.rar:  

 

Algoshev_30_04_2013.SET.rar: 

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Отговори 724
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Чат-пат поглеждам към другите инструменти във форума в този ред погледнах във групата "вокалисти".Разменят си сингбеци но един път са във мп3 и втори път разменят само аранжименти от сорта на Тина Търнар.Тези инструментали са за сцена а ние повече се интересуваме от музика за кръчма ,за банкет,за свадба,за збирка със приятели.Далеч съм от мисълта ,че форумът за български музиканти ще е място за хора като Слави Трифонов,Гъмзата,Маестрото,Веселин Маринов и така нататък във същия тон.Не знам дали само при нас клавирджийте се търси имформация за маса,кръчма,банкет и парти.Кой ги пее тези парчета на Тина-"златното око"?Уж форума е за българските музиканти а като се разшетам по другите му раздели се чувствам като гурбетчия в Америка!Колко китаристи и вокалисти и т.н и всички Рокаджий.Със китара не може ли да се свири македонско,тракийско,кючек,деветка,чалга?Много обичам да слушам оркестри със барабани,със китари/бас и акомпанимент/ по свадби и мероприятия и как е по-естествена музиката тогава и самите ритми не са едно и също нещо постоянно  един патерн а всичко гони мелодията,песента и всичко знае каде да  бипне и чукне.

 

   От ново ще помоля за корг па сетове.Искам добри саундове .Зурни,гаиди,акордеони,пиана,щтраих кемпи,цигулки,брас,кларинети,саксове и синт саксове като тези от м3 и кронус.Абе всякакви добри инструменти.Искам и всякакви добри стилове,миди,кар аранжименти за кръчма или народни.

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Асане, първо българска музика не значи циганска музика. И после музиката се дели на хубава и лоша :) Всеки свири каквото му харесва. Теб никой не те пита защо не свириш рок, поп и т.н., така че и ти не ги питай защо не свирят кючек.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Българска музика е и народната музика нали а циганската музика не е ли българска или е френска?

 За мене лично в България има една голяма част може би 50% ако не и повече роми.Тяхна родина е  България и те живеят,пият,пеят и творят мелодий и песни в същата  наша родина.Мене не ме е срам от тези хора даже съм горд със тях защото са много добри музиканти,певци,танцьори и т.н.Лично аз имам много приятели роми и те не биха са мислили за нещо повече или по-малко от мен или теб.Никой не избира какъв да се ражда но и това не е от значение,по-важно е какъв си що си след като си се родил.Кючека на кристали "телефони" си е българска музика въпреки че е на романес.От давна минна времето на Лили Иванова и братя Аргирови,сега българската Лили Иванова е Софи Маринова и Роксана.Ако вземем че махнем циганите и тяхната музика от България и българското няма да остане много да не кажа нищо.

 Аз лично съм помак/българомохамеданин/такъв съм се родил,такива са маика ми и баща ми но това значи ли ,че не съм чистокръвен българин?Ром,помак,всичко сме българи и ние заедно представляваме България пред останалата част от света.В личната ми карта пише българин.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Поп, рок, джаз и т.н. музиката е глобална и няма народност. Кючеците са локална музика. По някаква причина не са се наложили глобално ;) Но да казваш, че някой не трябва да слуша Тина Търнър, защото не било българска музика, а трябва да слуша циганска, защото в държавата има много цигани, това е повече от абсурдно.

Човек слуша това, което му харесва и никой не може да му се меси в избора.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Асане,това че предпочиташ дадена музика,било то и български фолклор,не значи че трябва да спреме да слушаме класическа музика и други музикални стилове!? Свободата на предпочитаната музика е по голяма от твоите разбирания за музика.Все пак тя се дели на хубава и на лоша,а не на стилове,стиловете си имат своите слушатели!

Нима искаш да упрекнеш хората които ходят на опера,оперета,на джаз,на симфонични концерти!?, Да там не се хвърлят салфетки,не се танцува,а само се слуша,не се яде и пие алкохол,затова и билетите са продадени за целия сезон.Затова аз съм чакал 30години да слушам любимците си на живо,но не съм досаждал на никой с моите предпочитания.Така както съм ходил на концерт на Металика така ходя на концерт на Найджъл Кенеди,както на Мегадет,така на Васко Василев,на Пърпъл така на ,Ешкенази,и т.н.Дано разбереш какво цитирам,и пак си оставам българин,даже като слушам Теодоси Спасов си представям поляна с овце!Не искам да се обиждаш,извинявай!

Все пак тук само дискусираме своите отношения към музиката,а не се дуелираме.

В интерес на истината от теб научих много неща,благодаря за което.Бъди все такъв отзивчив,и не влагай нерви.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте, колеги.Някой може ли да ми каже сайт за сръбски, гръцки и поп фолк midi файлове.Трябва ми Трепни на Цеца.

 

 Трепни на Цеца я имам но съм си я закупил от La Campanella Music 2 евро е 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще ви помоля да не предлагате линкове към стилове, които сте купували отнякъде. Не е правилно да се краде чуждият труд, въпреки че първият човек вече е дал пари за него. Това си е един вид пиратство и в този форум не е позволен по никакъв начин. Свързвайте се помежду си и си обменяйте файлове през скайп, ако смятате, че това е ОК, но не и през форума.

 

Изтрих единия линк по-горе. Не искам да има възражения, защото форумът тук е сериозен и ако някой има претенции, че са му откраднати файловете, ще го отнесе администрацията на форума. Ще помоля iw123 да ми каже дали и другият линк е с такива стилове и ако да, ще изтрия и него. Нищо лично :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте, колеги.Някой може ли да ми каже сайт за сръбски, гръцки и поп фолк midi файлове.Трябва ми Трепни на Цеца.   Дай Skype ili e-mail   :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.