Jump to content
Българският форум за музиканти

Stone Cold


jabs
 Share

Recommended Posts

Заради доброто старо време, когато поствахме много музика, джемехме, правехме усилватели и камиончета и ги тествахме... бе готино беше.

Сега фейса и някакви нови платформи завзеха сцената. Стар съм аз за тях :)

С Ванката (Иван Иванов, а.к.а., някога в тоя форум, Anomandrus) се запознахме ... пак покрай форума. Пишехме разни мъдри мнения скрити зад никове, и накрая решихме да пием по кафе (не по бира, защото сме работни хора) на живо. Разменихме телефони, чухме се, проведохме следния култов разговор (цитирам по памет) "Здравей Яворе / Здрасти Иване / Ами хайде накрая да пием по кафе бе мен, стига сме чатили по форуми / Яко, къде ти е офиса? / На Булевард "Х" / Я, и моя е на Булевард "Х"... на кой номер? / Ами на номер "Y" / Така ли? И аз съм на номер "Y".... (мълчание) .... Ти на кой етаж си бе човек?! / На четвъртия / Ами аз съм на шестия....

Те така те. Истинска история. Оттогава сме приятели. Само с чатене по форумите и нета се стига ей до такива абсурди. Да се познаваш с някого на здравей-здрасти на живо и да имате тонове за какво да си говорите, пък да не го знаете. 

Мои са китарите, баса, перкусиите, мандолината и хармониката. 

Ванката намачка барабаните, добави китари и пя яко. И написа текста. Преди да го изпее, разбира се (шегуф). След това миксира, мастерира и спретна клип. Три-в-едно, и се добро :)

Хаирлия да е. Слушайте на воля, безплатно е. Ако ви хареса, ашколсун и тешшекюр едерим :) Ако не ви хареса, пак ашколсун и сполай за времето :) Злите езици твърдят че по някое си радио щяло да се чуе скоро, но ние не им вярваме. Важното е музика да има. И да сме здрави. И да сме повече зад китарите, и по-малко зад клавиатурите. Толкоз от мен.

Старото куче Явор, а.к.а. Jabs 

Неписал от години, пък какво му стана 'неска, не знам. Умили се :)

 

 

  • Like 15
Link to comment
Share on other sites

Дам. Има още един-двама мохикани дет сигурно шсе умилят и те... ама нищо. Лошо няма. Наздраве мОмци !

Я апропо единия мохикан админ ако се появи да удари едно рамо клипчето да се вижда в поста че така или иначе не се научих как да го правя. Алоу, Synchu, на тебе говорим :P 

Edited by jabs
Link to comment
Share on other sites

Браво! Много добре е станало. И това, което всъщност ме изненада най-много е стила в който пее Ванката :) понеже съм свикнал на някакви други неща.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

14 hours ago, jabs said:

Заради доброто старо време, когато поствахме много музика, джемехме, правехме усилватели и камиончета и ги тествахме... бе готино беше.

Е що старо - някои още правим :)

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Много готино парче, много ми хареса, евалата пичове! Историята за запознанството също е култова :D

  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Пичове, ако цитирам Hillbilly от форума, вие не сте за "територията"! :) Музика, пеене, звук, клип - всичко на супер ниво, браво! Всеки един елемент от това, което чух и видях, заслужава внимание. Особено ме впечатли пеенето, не за друго, а защото не се чува типичния българкски акцент при пеене на английски текстове. Казвам го като човек, прекарал половината си живот в чужбина и с С2 сертификат по английски, не че ми трябва :). Свалям шапка за труда ви и крайния резултат, браво!

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Я,чак сега го видях/чух.Супер е според мен,то тук трудно се чува нещо по-различно от чегъртане на метъл,та затова няма коментари може би.

  • Haha 2
Link to comment
Share on other sites

Благодарско момчета, пиша и от името на двамата Caballeros... ако знаете какво парче се готви в кухнята, ще отвее това :)

Акустична китара, пиано, глас и бас :) Stay tuned както се казва :)

Апропо Stone Cold вече звуча по Z-Rock, дано и новото го последва :)

 

Edited by jabs
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Акустична китара, пиано, глас и бас..Е как без жица бе?В смисъл,че свирите готино,не некви дабълхенди и арпежи разбирам под "жици"☺️

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.