Jump to content
Българският форум за музиканти

Sign in to follow this  
sagitarius

музиканти за банда в София

Recommended Posts

Здравейте и за много години :) 

В търсене съм на музиканти (всички без певец, това мога да го правя аз :) ), с които да сформираме банда. Основната ми насоченост е към рок и грънч музиката, но слушам и доста други неща (например: класика, джаз, понякога дръм и бас и т.н.). Като глас съм сопран, но имам и добри ниски. Някои от любимите ми групи: AIC, Pearl, Godsmack, Morphine, Poets of the fall и др. Пиша текстове, които са малко мрачни :) и ще е супер ако можем да направим нещо авторско, имам идеи за мелодии и начин на пеене за някои от текстовете. Накратко: търся хора, които разполагат с някакво свободно време, обичат музиката, искат да се забавляват, избягват напрегнатите спорове :) , готови са да експериментират и да се впуснат в нови търсения! Може да ми пишете съобщение тук. Успешна 2020 :) 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Здравей, 

 

пиша ти относно обявата. Аз свиря(съвсем непрофесионално) на барабани и бих се радвал да се чуем/видим...пък каквото стане.

 

Хубав ден!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Здравей, ако си търсиш китарист, звънни да се чуем и да се видим да обсъдим нещата :) 0896148999 Владо.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Здрасти, басист на 24 от София. навит съм! Това е нещо от мен.. телефона ми е 0893 371 553/ Поздрави! Ще се радвам да се чуем и обсъдим идеи :)

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Привет,

ние сме басист, барабанистка, китарист и свирим рок, post-punk, dark wave, goth rock. Засега правим веднъж седмично репетиции, няма спорове в бандата, основно свирим авторска музика, правим кавъри на Нова Генерация, Ревю, Sisters of Mercy и т.н. Търсим вокалист/ка с добри ниски или средни, човек който да пише мрачни текстове и има време поне веднъж в седмицата да е на репетиции. Ако харесваш този тип музика може да направим репетиция някой път.

Идеята за бандата е да свирим неща които не се свирят в София, може да се каже, че искаме да експериментираме, но най-вече целим различие, btw барабанистката също е sagittarius. 😁🙂

Edited by axel9

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.