Jump to content
Българският форум за музиканти

За Варна търсим басист и барабанист за трибют на Бийтълс


Recommended Posts

Основахме групата заедно със солокитариста - имаме напълно оборудвана репетиционна (басиста само ще си носи  бас китарата.  Имаме  комплект барабани (барабаниста няма да носи нищо). Двамата ни  досегашни колеги - басиста и барабаниста ще заминат скоро в посока чужбина.  Така че - позициите за бас-китарист и барабанист са свободни.  Идеята е да се окомплектова репертоар за трибют на Бийтълс - а паралелно да се работи и по авторски песни. В зрялата възраст сме, не сме първа младост. Няма ограничения за възраст - най-важно е желанието за музициране.. Около 2 пъти седмично се репетира. Свирим за удоволствие. Не търсим виртуози или професионалисти. Търсим съмишленици и приятелство. Засега чудеса няма да правим :) Свирене за кеф - и това е. Каквото стане. за повече информация ме търсете на телефон 0892 983 613 - Димитър (вокал и ритъм китара)

Link to comment
Share on other sites

Търсенето на басист и барабанист продължава :) Желателно е да са не-професионалисти - че по-малко да спорим за музика :) Поне така се надявам, а на репетиции водката е от мен :)

demo на авторска песен

 

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Още една демо-песен авторска. С нея от сърце поздравявам моя приятел TONY  от  група Уран 242  Поздрава е заради нашето приятелство, а и за това, че не ми се разсърди заради емоциите, които не успях да овладея в едно коментиране :)  Може би , защото беше късно през нощта и имах чаша водка пред мен :) Тони я знае тази песен - но сега я поставям в знак на уважение и респект - лично към него.

 

 

 • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...
 • 2 weeks later...
 • 2 weeks later...

 Желая успех.Вероятно сте се окомплектовали вече (става въпрос за басист).Не съм професионалист, свирил съм в младежките си години а сега го правя като хоби и за удоволствие.Имам достатъчно свободно време и ентусиазъм(60+)

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Не сме намерили човек още! Благодаря, че ми писа. Предложи начин за връзка и да си поговорим!

Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...
 • 3 weeks later...

В МОМЕНТА ТЪРСИМ БАРАБАНИСТ - ПОВТАРЯМ, ЧЕ РАЗПОЛАГАМЕ С ПЪЛЕН И КАЧЕСТВЕН КОМПЛЕКТ БАРАБАНИ - КОЛЕГАТА НЯМА ДА НОСИ НИЩО :)

Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

 • Similar Content

  • By Georgi Getsov
   ТЪРСИ СЕ БАСИСТ
    
   Младежка група Ураган търси басист. Свирим Български Hard rock. Имаме материали за Авторски песни със Glam/80s звучене. Репертоарът ни е смесица от български и английски песни направени в наш стил . Харесваме Guns n' Roses, Mötley Crüe, Ахат , Б.Т.Р. Целта ни е да се развием и да създадем авторска музика с текстове на български език.
   E-mail: grupa.uragan.21@gmail.com
   Телефон: 0879484686
  • By sabracadabra
   Тъсят се сериозни хора, с желание, при ангажимент да може да се разчита на тях. 0898829201
  • By vendeta75
   Здравейте, ние сме новосформирана  банда 2ма китариста и басист който пее и търсим барабанист да се присъедини към цялото нещо и да се кефи с нас
   всички сме между 28 и 31 макар че няма значение много годините, стига човека да има хъс и да му се свири от сърце.
   Като музикат все още търсим неща които може да творим и да свирим заедно, въртим се около рок музика, дали по модерна, дали по класическа с идеята и ние да творимподобна в някакъв момент. Отворени сме към предложения разбира се, но тези неща е хубаво на място да се види на къде ще ни повлече. 
   При интерес звъннете направо за повече информация 0896148999 Владо
  • By Panzergrenadier
   Вокалист и китарист от София съм. Търся хора - басист и барабанист, а защо не и втори /соло/ китарист с които да свирим предимно авторски хеви, спийд метъл в добрите традиции от 80-те години.
   Ето нещо   от мен: 
   https://soundcloud.com/drastic_measures_band/boundaries-of-aggression-master
   https://soundcloud.com/drastic_measures_band/madman-lives-again-mastered
    

  • By slubster
   24 годишен (с музикално образование), търся работа в група/оркестър/бенд/ по барове/ресторанти/дискотеки/заведения/хотели/кораби/клубове/черноморието/извеждания/събори.....
   Основни стилове, които слушам и свиря са: рок, блус, кънтри, диско, латино, реге, народно, балканска музика, поп-фолк и други.
   Пазарджик - Пловдив - (София)
   0889450618 - Йордан
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.