Jump to content
Българският форум за музиканти

Alice in chains - Would (acoustic cover)


viktor.velikov

Recommended Posts

Здравейте! От една година сам се опитвам да се науча да пея, като гледам уроци, упражнявам се 4-5-6 дена в седмицата по един час, като всеки път се записвам и после се слушам на работа с учебна цел (дано не звучи нарцистично). Видях, че няма да стане така и преди няколко месеца тръгнах на вокални уроци. Те наистина много ми помогнасха от към това първо да разбера какво представлява самото пеене и второ как да го правя и уча правилно, без да се натоварвам и после да не мога да говоря и да изпитвам болки в гърлото.
Не си правя някакви илюзии за бъдещето, просто искам да мога да изпея някоя и друга песен за пред хора с бандата ми (а то цялото нещо тръгна от там, че нямаме вокал в момента и аз си пея на репетициите в 50% от песните).
Ще Ви помоля да чуете моят домашен запис, който е кавър на песента Would на Alice in Chains, и да споделите мнения и препоръки! И не се притеснявайте, не се обиждам, не приемам нещата лично :) Благодаря!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не съм специалист, но мнението ми е , че за момента нямаш пълен контрол над гласа си  и има доста колебания в тоновете. Освен това версията ти  ми идва с твърде много преиграване. Преди да импровизираш по темата според мен много стриктно трябва да  научиш оригинала и да махнеш излишните  елементи.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.