Jump to content
Българският форум за музиканти

Echo in the woods.


Recommended Posts

  • 3 weeks later...

Скъпи Dan,

 

Толкова е чудесно, че заедно със зимните изпарения на горени въглища гуми и найлон до нас долита и твоя островърх взор за плагиатството. Безспорно ние тука се нуждаем от такива скенери в мъглата от несигурността на нашата изстрадана и страдаща родна култура за да можем вече пречистени да се устремим към истинското изкуство достойно само за истинското внимание и одобрение на истиския критичен гений!

След като съберем сили и вдъхновение от поредния коментаторен сатър, ние вече обезглавени ще се изравним с онези умни хора, които са били достатъчно съобразителни с околните им себеподобни, особено с препоръките и назидателната усмивка на последните пророци на прозрението. Тъй като в държавата на Хана са останали само няколко дръгливи коня впрегнати в каруци пълни с всевъзможен скрап, ние няма няма съзрем кавалерийски галоп с обезглавени и това да накара кръвта ни да придойде от вълнение. По всяка вероятност ще се натъкнем на тълпа послушни трупове които механично преминават по пейзажа с единственото си стремление..да останат безхарактерни защото толкова е лесно да си като другарчето. Особено когато те са две и ти крещят че почваш да ги дразниш. 

 Толкова се радвам да открия че онзи тъй изтънчен вкус към унижожаването на свестния човек с измислени думи и канони все още е жив и здрав по нашите ширини.  Той наистина бележи високи постижения в това нещата с които живеем да са предимно и все по -измислени, което ме подсеща че докато има хора които се открояват с различна и красива душевност ..ще  има и такива които не могат да ги понасят .

 Слепотата не винаги е неспособност да виждаш. Понякога е отказ да погледнеш в правилната посока. 

 Чувството в приложения запис не подлежи на спор и аз смятам че този човек не се нуждае от клиширани оценки на таланта . 

И все пак ми става така мило когато някой немислещ достатъчно се намесва в една работа така сякаш никой освен него не може да я свърши. Ура за такива мамини хубавци!!!!! !!! :hooray:  :hooray:  :yahoo:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 weeks later...

Скъпи SCHINDLER, чак сега видях твоето безценно обръщение към мен. Искам да уточня, че все пак съм един от най-големите фенове на YNGWIE308 и с нетърпение чакам да публикува нещо авторско. Също така смятам че творби, като Timeless design, Time Guardian или Time remaining са отлични (ако не си ги чувал - виж ги във ютюб профила му). Но, за да не се възгордее много, си позволявам от време навреме малко градивна критика. След като написах, че последната му творба (като структура) ми напомня на произведение на истинския Ингви, част от форумците написаха, че на тях пък не им напомня - все пак това е форум за свободно изразяване на мнения. Но един от тях си позволява да прави съждения, да раздава присъди. Нека не бъдем толкова тесногръди, а да гледаме по широко на нещата и по-далеч от собственият си нос,както казва един съфорумец - "Слепотата не винаги е неспособност да виждаш. Понякога е отказ да погледнеш в правилната посока. И все пак ми става така мило когато някой немислещ достатъчно се намесва в една работа така сякаш никой освен него не може да я свърши. Ура за такива мамини хубавци!!!!! !!! :hooray:  :hooray:  :yahoo:"

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.