stormchaser Публикувано Февруари 1, 2007 Публикувано Февруари 1, 2007 Търся нещо като Reason, Cubase, Fruity 5.0, но freeware! По възможност да поддържа собствен WAVE sampler, VST, Native instruments, Sounfont (*.sf2), DXi.... Малко множко станаха май... Е, не е задължително да е една програмата де Много ми е спешно да намеря такова нещо! (Няма значение дали е за Windows или за Linux! Важното е да работи ). Пък ако някой ми предложи и безплатен пакет със симфонични семпли (симфоничен оркестър), пиана, различни електронни звуци (това не ми е много задължително), Drums... Благодаря предварително! П.С. Прегледах темите по въпроса, но за жалост не намерих... Цитирай
VSTi Отговорено Февруари 1, 2007 Отговорено Февруари 1, 2007 (Редактирано) Виж в сайта www.behringer.de там има доста виртуални инструменти и програмки в секцията за миди клавиатурите... Редактирано Февруари 1, 2007 от VSTi Цитирай
Black Bird Отговорено Февруари 1, 2007 Отговорено Февруари 1, 2007 ето един семплер http://www.discodsp.com/highlife/ преди е струвал пари Цитирай
stormchaser Отговорено Февруари 1, 2007 Автор Отговорено Февруари 1, 2007 Благодаря много А как работи (свалих го, но се оказа, че е плъг-ин)? И с кои freeware програми? С Music Studio Producer работи ли? П.С. Ако някой се сети още нещо да пише Цитирай
Recommended Posts