Jump to content
Българският форум за музиканти

Текст за Вашата песен - готов, или по поръчка, срещу ...


Recommended Posts

Текст за Вашата песен - готов, или по поръчка, срещу ...

... срещу интересно предложение от Ваша страна. Парите не са приоритет и/или задължително условие, т.е. - можем да работим на бартер, на изплащане, срещу договорени съвместни прояви и т.н. Въобще, ако искате професионален текст от истински поет - мислете и предлагайте. Пишете ми на tekstko@gmail.com. Отговарям в рамките на деня.

За професионална музика - професионални думи. Написал съм и пиша само текстове със собствена мелодия - с поетичен ритъм и рима. И с послание, разбира се. Всеки текст е самостоятелно произведение - стихотворение. Прочитате го и Ви харесва. И после го правите на песен.

Имам готови текстове за песни в различни стилове - рок, поп, латино, рап. Какъв искате за Вас? Заявете желанието си на tekstko@gmail.com. Изпращам Ви уговорения текст - за да го изпробвате и да го харесате. Единственият Ви ангажимент е в разумен срок да кажете искате ли го да използвате. Всеки текст е защитено по съответния начин произведение и ползването му се договаря писмено.

 

Особено обичам да пиша текст по готова мелодия. И клиентите си ги харесват. Поръчайте Вашият текст за песен по мелодия - срещу ... предложете ми?

Думите Ви чакат, за да ги направите песен.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

Хубаво е да публикувате нещичко свое, нещо рекламно. Или поне, ако имате нещо издавано, да го назовете, за да можем, да си го купим и да добием представа. Текстописането е трудно изкуство и ако пишете добри текстове, това е много ценно. Но няма да е зле, да публикувате своя поезия или да пратите линк към вече публикувани неща. Все пак, нали.. пазарна икономика - око да види, ръка да пипне... та ако имате нещо с уредени авторски права....

 

PS: Axa... може би имате предвид тази страница:

http://www.tekstmag.com/pokupka/%D1%82%D0%B5%D0%BA%D1%81%D1%82-%D0%B7%D0%B0-%D0%BF%D0%B5%D1%81%D0%B5%D0%BD-%D0%BF%D0%BE-%D0%BC%D0%B5%D0%BB%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D1%8F-12

Редактирано от Evtim Djerekarov
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте, господин Джерекаров,

 

Благодаря Ви за интереса към мои текстове за песни. Части от тях сте открили сам. Други бих могъл да Ви покажа, но не публично - тук, а персонално - лично за Вас.

 

Моля, изпратете ми Вашият ел. адрес на tekstko@gmail.com. В отговор мога да Ви изпратя някои от последните ми текстове. Работя предимно по поръчка, а работата с конкретен клиент налага конфиденциалност, или поне повечето клиенти я поставят като условие.

 

Публикуване на поръчани текстове тук не е възможно. Така че - чакам Вашия имейл. Изпратете ми и телефон - ще ми бъде интересно да чуя Вашето мнение за текстовете ми.

 

Искате ли да прочетете лично и ексклузивно мои авторски текстове за песни? Тогава - пишете ми на tekstko@gmail.com.

 

До скоро. А в момента довършвам един як рок текст...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 6 years later...

Тук във форума имаше някакво момче, което пишеше текстове и ги предлагаше, но не се сещам в кой раздел беше пуснал темата си.

А между другото рапърите не си ли пишеха сами текстовете...доколкото знам за тях това е основното, когато изразяват някаква идея...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 2 часа, yamaha написа:

Тук във форума имаше някакво момче, което пишеше текстове и ги предлагаше, но не се сещам в кой раздел беше пуснал темата си.

P.S. Имах предвид друг колега освен този, който е пуснал тази тема, понеже този не е влизал във форума от 2016-та година. :)

Редактирано от yamaha
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@tekst_po_poruchka На ваше място бих направил блог/Фейсбук страница с текстове на вече издадени песни и неща без комерсиална стойност, за да може потенциалните клиенти да придобият представа за изказа и тематиката на текстовете ... Така поръчването ми се струва малко на сляпо.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.