Jump to content
Българският форум за музиканти

Поръчки от Thomann.de


Ev1L4o_
 Share

Recommended Posts

Интересувам се в София само Динакорд ли правят поръчки от Томан.де ? Страшно много вече ме разочароват с последните 3 пъти като поръчвах и искам да намеря алтернатива или поне друг сайт и друга фирма, дето правят същото нещо.

Link to comment
Share on other sites

Попитай MMG Music, мисля, че могат да ти помогнат.

 

За по-големи поръчки директното пазаруване от Томан рабути безупречно - чудесно комуникация и бърза безплатна доставка направо на адрес. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

 

Сериозно ли ?Само ако похарчиш над 400 ?Ужас,ебахти и еврейския съюз...опа,сори,европейския.Как да си пазариш от тях тогава?Обирджий.Трбява да събирам пари още една година,за да си поръчам нещо.   :D Ама ти....сериозно ли? :godbless:

Edited by musicman
Не цитирай предходно мнение!
Link to comment
Share on other sites

За аксесоари и дреболии 400 евро не са малко, но когато се пазарува нещо по-сериозно директната поръчка по мой опит е чудесен вариант. 

Вчера ходих до MMG и мога да потвърдя - доставят стоки от Томан всеки месец. 

Link to comment
Share on other sites

Нормално е когато някой ти праща нещо от Германия до България и става въпрос за "аксесоари и дреболии" да ти вземе пари за доставка. То почти няма български фирми, които да доставят безплатно под някаква сума, какво да говорим за международни доставки. А иначе гледам, че доставката от Германия до Германия е €2.99 и е безплатна за поръчки над €25, така че може да ползвате услугите на българските куриерски фирми с адреси в Европа, със сигурност знам за такива в Германия и Англия. Поръчвате до адреса на българската куриерска фирма в Германия, а те после ви го доставят до България с доста прилична цена на доставка.

Link to comment
Share on other sites

Не е нормално, когато желаната стока е около или под килограм, да се таксува 30 евро.

Но пък в края на краищата, всяка фирма си има политика, на който не му харесва да не пазарува.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Според мен е нарочно по тяхна преценка. Ако е безплатна доставката за всичко над 25 евро или цената за доставката е ниска ще трябва да наемат двойно повече персонал. :)

Link to comment
Share on other sites

Точно за това от много време ги уважам, че отнема време, но няма допълнително таксуване за доставка и това не ми пречеше(да изчакам 2-3 седмици). Дори преди, когато не съм бил в София, са ми пращали по куриер с безплатна доставка. Обаче последните 3 пъти, особено сега, както не ми отговарят на имеилите, ми паднаха в очите. Последно време някой да е поръчвал и така да не му отговарят или да го бавят има ли ?

Edited by Ev1L4o_
Link to comment
Share on other sites

Trysth, доставката е безплатна, но нямам представа какви са им условията - не съм поръчвал, просто ми споменаха за тази услуга докато пазарувах нещо друго от тях.

Обади им се и се разберете ако те вълнува:

 

http://mmg-music.com/content/%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%82%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%B8-0

Link to comment
Share on other sites

evil4o, и аз имам подобен опит. ако поръчката е поне €-педесетина, няма проблем. всичко точно. стане ли въпрос за някоя дреболия, хич недей да ги търсиш. 

Link to comment
Share on other sites

@kulov Едната преди време беше за 300 евро, сега е за 170-80 - верно, не си взимам китара за 2-3 бона, дреболии са като цяло, ама все пак трябва да се подходи с еднакво уважение. Все пак не поръчвам за първи път, доста са. Имат си архиви(първия път беше към 2010 мисля) като такъв клиент дето се връща при тях не е коректно такова отношение, да не споменавам преди за 1 калъф какво разкарване беше.

Edited by Ev1L4o_
Link to comment
Share on other sites

За 17 кг ми взеха 30 евро, което е приемливо.

От друга страна, масово доставките от Германия за България се извършват с камиони - три пъти седмично от Нюрнберг до София в държавната поща и DHL. Поръчвал съм обувки, доставка за 5 евро с камион. Пристига за 3 - 4 дни.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.