Sebastian Публикувано Декември 17, 2006 Публикувано Декември 17, 2006 Та така, скоро ще се видя с пари и искам да си взема. Интересува ме къде се предлагат, кои са подходящи за сравнително начинаещ барабанист (в смисъл свиря си ама не ми трябва професионален дет се вика) и някакви ориентировъчни цени за нови и секънд хенд. Благодарство предварително Цитирай
Sleid Отговорено Декември 17, 2006 Отговорено Декември 17, 2006 Колега, ама само за ляв кардан ли питаш? Защото това животно е рядкост в България, освен ако не си поръчаш! Цитирай
Sebastian Отговорено Декември 17, 2006 Автор Отговорено Декември 17, 2006 (Редактирано) Ами може и десни, които да се преправят на леви. Знам, че Кобрата може. Сигурно има и много други Редактирано Декември 17, 2006 от Sebastian Цитирай
NeonGod Отговорено Декември 17, 2006 Отговорено Декември 17, 2006 :wall: аз лично и аз си търся ляв но немога да намеря много хора са ми казвали че във Бг много трудно се намират даже нямало.а също така и че десния не може да се направи на ляв.но ако има някъв начи ще е супер.даи боже да може но едвали иначе намаша да се правят ляви кърдани Цитирай
bonzo Отговорено Декември 17, 2006 Отговорено Декември 17, 2006 Пичове, утивате в Ямахата на Раковска или в някой магазин на Динакорд,Поръчвате си на Ямаха ляв кардан,оставяте 20% капаро,а дори да нямате всички пари за него, докато дойде ще имате време да ги съберете Според мен това е варианта,малко скъпичък,но качествен.Без преправяния ,чудеса... Цитирай
NeonGod Отговорено Декември 17, 2006 Отговорено Декември 17, 2006 bonzo пич сега ще ти разправя филма където ми го сътвориха във магазина на ямаха и динакорд та значи отивам си разглеждам си имаше някви кърдани и питам си аз наи отчиво :извинете предлагате ли ляви кърдани и а продавача :ами за съжаление нямаме по принцип стоката която е нямаме е в скад във Сф. ок казвам а имали възможност да се провери имали такова нещо в скадова наличнос? тои ами да. звъни момчето по телефона във Сф и след можеби 5-10 ми каза следното" ами нямат в наличност.а фирмите не се занимавът с единични поръчки защото не си заслужавало расходите за ЕДНА ЕДИНИЧНА БРОИКА.и още един куп неща ми каза.другото което ми разправя е начина да си зема ляв кърдан било ако имам някои човек на-вънка да ми докара. Цитирай
bonzo Отговорено Декември 17, 2006 Отговорено Декември 17, 2006 Еми незнам.Аз си поръчах три рамена и обелгалка за столчето и дойдоха.Верно изчака ми се чакалото,ама дойдоха.Като минавам през Ямахата другия път ще попитам и ако кажат да, вариант е да минеш през софия да си поръчаш Цитирай
NeonGod Отговорено Декември 17, 2006 Отговорено Декември 17, 2006 ами паля колата и идвам пич кво си мислиш. ако може питаи и кажи за кво става въпрос и ако ме устроива да даида до Сф и да си зема. :read: Цитирай
Sebastian Отговорено Януари 2, 2007 Автор Отговорено Януари 2, 2007 И в крайна сметка, може ли да се достави, ако да за какви парици Цитирай
FONTARA Отговорено Януари 2, 2007 Отговорено Януари 2, 2007 Пичове,аз пет пъти съм пазарувал от ДИНАКОРД,барабани,стоики,4инели и др.До месец вси4ко е било в къщи!Относно педала-ляв го има за 389евро скъпо ама топ модел! Цитирай
visorski Отговорено Юли 29, 2007 Отговорено Юли 29, 2007 I qs tursq su6tiqt kardan no zasega bez golqm uspeh ;( V magazin na Dynacord edinstvenoto koeto mi predlojiha be6e lqv kardan na Yamaha za suma nad 300 evro ;( Ako nqkoi nameri info za lqv kardan molq da ostvai info ili nqkakaf link. Цитирай
visorski Отговорено Юли 29, 2007 Отговорено Юли 29, 2007 I qs tursq su6tiqt kardan no zasega bez golqm uspeh ;( V magazin na Dynacord edinstvenoto koeto mi predlojiha be6e lqv kardan na Yamaha za suma nad 300 evro ;( Ako nqkoi nameri info za lqv kardan molq da ostvai info ili nqkakaf link. A eto edno link4e za onq pi4 deto tursi kato mene sa6tiqt kardan http://www.accentmusic.com/details/Tama_Ir...Drum_Pedal.htmlNqkoi moje li da kaje dali tova 4udo moje da se zakupi ot BG ? Blagodarq predvaritelno Цитирай
simon Отговорено Юли 29, 2007 Отговорено Юли 29, 2007 I qs tursq su6tiqt kardan no zasega bez golqm uspeh ;( V magazin na Dynacord edinstvenoto koeto mi predlojiha be6e lqv kardan na Yamaha za suma nad 300 evro ;( Ako nqkoi nameri info za lqv kardan molq da ostvai info ili nqkakaf link. A eto edno link4e za onq pi4 deto tursi kato mene sa6tiqt kardan http://www.accentmusic.com/details/Tama_Ir...Drum_Pedal.htmlNqkoi moje li da kaje dali tova 4udo moje da se zakupi ot BG ? Blagodarq predvaritelno Първо спазвай правилата във форума, пиши на кирилица. А на въпроса ти, не зная дали точно този модел го има наличност в БГ. Единственият магазин в БГ, който е вносител на Тама се намира в Благоевград. Давам ти линка към сайта им, ако искаш точно такъв кардан провери там! линк Цитирай
imperor Отговорено Юли 29, 2007 Отговорено Юли 29, 2007 На мене ми пратиха от САЩ гореспоменатата "кобра", която си е все 300$ от години. Тук едва ли ще се намери. Левичарите са редки птици. От щатите е по-евтино. Пратиха ми го по FedEx и митническите разходи бяха около 60 лева (това преди около 3 години). По-важното е, ако намериш човек да ти го изпрати, той там да го отвори, да разкъса пликчетата за допълнителните чаркове и да го прати като втора употреба, за да са по-малко разходите по-транспорта. Моята племенница така е направила, а тя си знае работата, защото живее там отдавна. Цитирай
Recommended Posts