Jump to content
Българският форум за музиканти

Sign in to follow this  
VSTi

ПРИЕМ МАГИСТЪРСКИ ПРОГРАМИ по тонрежисура в Софийския университет

Recommended Posts

ПРИЕМ МАГИСТЪРСКИ ПРОГРАМИ в Софийския университет - 


Магистърска програма: Музикални компютърни технологии и тонрежисура


Магистърска програма:   Музикални и мултимедийни технологии (за специалисти)


Магистърска програма:   Музикални и мултимедийни технологии (за завършили други специалности)


 


http://fnpp.uni-sofi...kandidat_ob.htm


 


http://fnpp.uni-sofi...stri/muzika.htm


 


За специалисти (завършили бакалавър с музика) два семестъра


За неспециалисти (за завършили други бакалавърски спациалности) 3 семестъра


Edited by VSTi

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 • Similar Content

  • By loudness_war
   Здравейте!
   Искам първо, малко да представя себе си. На 30 години съм от провинцията и от близо 10 години се занимавам с продуциране на електронна музика, но като цяло имам интерес почти към всеки жанр с изключение на чалгата. Бих искал да добавя, че никога през живота си не съм взимал професионално обучение по музика. Всичко, което съм научил е от интернет, в населеното място, което обитавам няма и много музиканти, с които да себеседвам по темата. Имам издадени и някои продукции под разни псевдоними, но без особен успех, но бих искал да отбележа, че въпреки самостоятелно успях да се развия доста добре до определена степен. Но целите и амбициите ми са твърде високи и стигнах до извода, че в средата, която се намирам не мога да се развия повече и поради тази причина взех решението да кандидатствам тази година. Записах се на предварителните изпити в НБУ и до тази вечер имах информация само този университет, НМА и пловдивския за подобен вид специалности, но докато се ровя тази вечер в интернет открих, че и в СУ има специалност -"Медийни технологии и тонрежисура", което ме накара да се замислям понеже там, таксите са по-евтини и има възможност за общежития. Бих искал да чуя компетентно мнение, кой от двата университета е по-удачният вариант по качество на образованието. В кой от двата университета бих успял да изградя по-широк кръг от колеги и приятели, които се занимават с музика, понеже мисля, че за успех в музиката освен образованието е от съществено значение и съвместните дейности в тази област. Един музикант, колкото и да е добър, сам не може да постигне нищо, именно поради тази причина за мен, е от голямо значение средата, която бих попаднал в един от двата университета. Очаквам вашите мнения и препоръки. Предварително благодаря вниманието и отделеното време за почита на този текст.
  • By storm_chaser
   Здравейте,
   Бих искал да попитам за съвет за добро място за учене на тонрежисура в Европа. Което да не е много скъпо. Ако сте учили някъде тонрежисура и сте доволни, или ако все още учите, моля да споделите! Благодаря ви предварително!
    
  • By Ivo
   Здравейте,
    
   От много години съм член на форума и дойде време и аз да предложа китарните си уроци.
   Те са за напълно начинаещи, средно напреднали, а за напреднали китаристи давам консултации.

   Това е сайтът ми, секция "Уроци по китара":
    
   Привествам желанието за свирене повече от всичко!

   Поздрави!

   Иво
  • By jimmy800
   Здравейте колеги,
    
   по професия съм уеб програмист и замислих да направя уебсайт свързан със солфеж и музикална теория. Накратко ще има упражнения и гатанки за слушане, както и за пеене и малко теория. Всичко ще е интерактивно под формата на игри. Потребителя слуша гатанката и отговаря, а ако има желание може да се пробва и да я изпее. Сайта реагира и му казва - грешно/вярно и т.н. Понеже идеите са хиляди, а ресурсите не, съм подготвил един въпросник по темата за да разбера най-добре как да оформя цялостната концепция и откъде да започна
    
   Ето линк: http://goo.gl/forms/OqDBDUuokc
    
   Поздрави,
   Е.
  • By rptlonfire
   Здравей, приятели. Желая да попитам нещо. Така, имам амбиция и желание да се занимавам с тон-режисура и компютърно музициране, но си нямам абсолютно грам понятие от къде да започна. Да ми препоръчате онлайн книги, обикновени книги, уроци в ютуб, по торентите.. чужди форуми. Интересуват ме първо най-основните понятия, процеси и след това по-сложната част. Тъй като както вече казах съм абсолютно новак в това нещо. Аз мога едно по едно да чета нещата, но така става супер хаос, а бих искал едно по едно да научавам и практикувам.
   Знам,че ще кажете елементарна теория на музиката, тя не е чак толкова елементарна и скоро с учител по солфеж ще я разискваме.
   Благодаря ви. Бъдете здрави
    
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.