Jump to content
Българският форум за музиканти

Кой е по- по- най?


Recommended Posts

Асане - най-накрая - ей ми ръката.

 

PA3X  е аранжора и това е.

 

Успех с търсенето на хубав Pa3x и дано твоят добре моднат PA800 да попадне в човек , който би го ценил както теб , и най-вече да му вземеш поне половината пара от стойноста на Pa3x.

 

Най-накрая се зарадвах вече, че взехме да водиме по-смислен разговор.

 

Поздрави.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря ти за хубавите пожелания и искам да подчертая още нещо.Докато съм жив и дишам няма да престана и да  спра на дадено място,винаги ще търся начин да се развивам,еволюирам и осъваршенствам. :thumbup:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

Губерков, на фона на 2-месечната задълбочена дискусия с Асан (при която аз се отказах още отначало), като ирония ли трябва да го приемаме или като съвестно признание, че в доста от нещата не беше прав? Съвсем искрено питам. :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Губерков, на фона на 2-месечната задълбочена дискусия с Асан (при която аз се отказах още отначало), като ирония ли трябва да го приемаме или като съвестно признание, че в доста от нещата не беше прав? Съвсем искрено питам. :D

Нещо не ти е уместен въпроса, и не му е тук мястото.Просто казах че съм поръчал PA600 чисто с изследователска и експериментална цел, да си поиграя с LFO-тата,PCM-мите и тонгенераторите му и да видя кви са възмойностите на RX 2nd gen , и DNC в рамките на 1 година поне, за да не давам 5.000лв. за Pa3x, чиито енджин е същият като синтез, но има повече рам и контроли.

 

Това, казах аз - нещо пак не си в час , и търсиш да се чапиш нещо....

 

:)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гледай сега,генератори,минератори,осцилатори много здраве от мене имат тея едни и същи джунджорлъци.Най -важното е  една тънка разлика между едни типове синтове и това да разбере човек кое за какво е направено.Земи па з х за стилове бе човек.Той си е аранжор и от мене да знаеш-няма да свирне соло като кронус или корг м 3.и КАК? КАТО ПОМНИ ЛЕГАТО ДО ДЕСЕТИНА ТОНА И ПЪРВИТЕ ОТИВАТ НА МАИНАТА СИ!Е то защо аз си пазя античната ми цз 101.Натиснеш ли клавиш той си свири докато не бъде освободен.Ако щеш цял ден свири но един тон(клавиш натиснат ли е няма да бъде забравен ,докато не го пусниш).Колкото и хубави звуци да докарат  корг па аранжорите и те си имат слабо място и аз ги знам тези работи.Виж за стилове са номер едно,техния стил неможе да го докара нищо друго така както е при тях.Ако знае човек какво иска и кое какво прави ще го постигне.Па 3 х си е номер едно докато не цъфне нещо по-ново,за сега е горе.Но ако иска човек да звукне със сола и със майсторска престовка,бърза,точна и безгрешна няма да стане със па серията :yes: .Понеже те уж свирят ама са направени някак повърхностни и изглежда нарочно пипнати тук-там за да не може да цъка престовката и моно легатото по ръката и пръстите на свиреца.Как ще ида да дам 5-6 бона за клавир който е ограничен така?Ако ще и не 4 ефекта на стиловете а десет да  му сложат пак си няма престовка и продължително мемори-моно легато.Помни десетина тона(демек таман се удордисаш и нагласиш :Piano:  и хоп забравения клавиш трябва да го цъкнеш наново :thumbdown:  Колега Губерков може да пробваш и  това нещо ако искаш?Най-добре ще е да си купим по един па 3 х(за стилове и за полифонични перформери)и по един кронус (за солиране и за моно легато перформери и технични бързи солови импровизации)Айде иде ред да  драснем чертата.5 хилки за па 3 х+6 хилки за кронус става 10 000 :yes: .Да земат тези корг рекетйори да се чукнат по теметата малко ,че ме нервират яко.Що техните машинки уж убави незнам кво вътре ама се ги ключат по нещо таиничко.Тва се казва злоба и конкуренция,ама нас са ни драли и е---и,че чак си ни харесва вече.Щото един микрочип си струва съвременните 6 бона,че как да не се фукаме тука с тая голяма техника и чудо?

 

   Поздрави на всички колеги и  лично  Губерков с придобивката и му желая много приятни моменти със иначе хубавия конкретен па аранжор.Със здраве да го разчепкваш Милене!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Асане , радвам се че се удурдисахме :) на един акъл сетне че за акомпанимент тряа PA-series , а за здрава солачка Синт Тритон Екстрийм ,М3 или Кронос да звучат блендите :).

Благодаря за пожеланията , чакам го утре до обед ще е при мен, и ще почваме да го чепкаме де викаш ти, ама 1во е много важно да го полееме :) ,част от ритуала...

 

:)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.