Jump to content
Българският форум за музиканти

Tото

jabs

Recommended Posts

Това е шестият ми техен концерт и въпреки че нищо не може да повтори емоцията от преди 15 години в НДК, пак ми махнаха главата !

IMG_3121_1.jpg

Остана да виси със страшна сила горчивия въпрос: как така бат' Слави напълни Армеец и билетите му на черно вървяха по 5 стотака, а ТОТО свириха пред доста празни седалки....

Не че има значение за тези които бяхме там :)

Поздрав към всички тях :)

Edited by jabs
  • Like 10

И на мен така, но аз като стар човек седях горе в ъгъла при пилците където по подразбиране звука не е най-добрия и реших че е от това.... бял кахър :)

• Like 1

Не знам дали, някой е имал дилемата UFO или TOTO.

Знам, че има, такива които са предпочели ТОТО и са изпуснали вторият ден на Каварна 2015.

Аз лично предпочетох да остана да видя UFO , които досега не са били у нас, а може би няма и да дойдат пак.

Сигурно е, че на който и концерт да сте били, сте уцелили.

А защо споменавате Слави Трифонов във Форум за музиканти?!?!?!?!?!?

Edited by TONY

Концертът беше богат празник за сетивата. Някъде на снимката е и моята глава.

Защо Слави? Не съм му фен, но харесвам Ку-ку бенд като музиканти. Те пък са фенове на Тото. Но не бива да се правят сравнения с публиката. Има за едните, има и за другите.

Аз също съм фен на много от музикантите в КуКу бенд и съм чувал че примерно Цветан Недялков е голям ТОТО фен.

Проблемът е продукта който Слави изработи от тях, но това е една друга тема.

Jabs, не си само ти по ъглите. Така ми беше хубаво на Slash снощи заврян в ъгъла на въздух и 2 метра свободно разстояние около мен, докато в лудницата хвърляха тениски и припадаха от жега :> 

И аз бях на Слаш, и искам да кажа че разликата в звука е несравнима в полза на арената. В зала Хр.Ботев не трябва да се правят никакви концерти. Това повече приличаше на сауна. Никакъв въздух.

Аз не мога да разбера сега пък защо почнахте да оплюване Слави, това че свири чалга и пълни залите какво лошо има. Гледах последният му концерт, еми евалата, музикантитите и звукът,всичко беше на ниво. Просто немога да разбера каква е тая злоба да плюем някой, който е постигнал нещо.