Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

   Здравейте!
   Тъй като видях, че има и поле за споделяне на авторска музика, реших да споделя з вас моя канал в YouTube. Предварително съм сигурен, че на някои ще хареса, пък на други не, но няма как човек да угоди на целия свят. Изразявам себе си с музиката по начин, който ме удовлетворява, а също така се радвам като го споделям и с вас.
   Съвсем на кратко мога да кажа за себе си, че съм китарист от 16 годишен и музиката е най-голямата част от живота ми.  Творчестият ми прякор е "Myself". Свиря на соло китара, пиша текстове, композирам, а също се занимавам и с аудио и видео обработка, но не професионално.Стилът ми въобще не е конкретен, но гледам да пребивавам около рока, като добавям някой друг класически или алтернативен елемент. В YouTube споделям тип видеа, които до сега не съм виждал в България - ако не се лъжа, де. Вдъхнових от един французин. Правя видео материали снимайки се как записвам самата песен и наславам върху няколко слоя себе си свирейки различните рифове. На кратко казано "One Man Band". 99% от материалите ми са авторски. Имам разбира се и стабилно начало за група, но също искам да задържа и соло кариерата си.
  Надявам се да ви харесат идеите, които съм записал. Благодаря ви за отделеното внимание!

За да видите канала ми, цъкнете ТУК ... Enjoy! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.