Jump to content
Българският форум за музиканти

Sign in to follow this  
musicman

Mesa Boogie вече имат вносител за България! MusikMesse ден първи.

Recommended Posts

Mesa Boogie вече имат вносител в България! Нови интерфейси от Universal Audio, Jordan Rudes в действие и други иновации.

 

 

Нови интерфейси от Universal Audio. Universal Audio показаха новите аудио интерфейси. Както можете да видите от снимките изглеждат страхотно. Също така и звучат страхотно.

1-UA-800.jpg

 

За поредна годин на щанда на UA имаше томбола с много награди, най-голямата от които е UA Apolo Twin. За участие е необходимо да си напишете името на едно специално листче и да го пуснете в една кутия. Естествено при тегленето на печелившите имаше голям интерес, но въпреки всичко водещия изтегли поне 5 човека които не присъстваха. А присъствието е условие за получаване на наградата. Голямата награда бе спечелена и останаха да се дораздадат чаши, тениски, шапки. След като раздаде чашите, водещият обяви, че събитието от giveaway ще се промени на throwaway и започна да замерва зрителите с тениски и шапки. Така пиешият тези редове беше уцелен от тениска. За съжаление ми е малка, но имам награда. Днес пак ще участвам!

1-tshirt-800.jpg

 

Портативно DJ устройство. Доста интересно устройство показаха от JD Sound. Съвсем спокойно може да си го носите в джоба, но предлага всички възможности на един DJ деск.

1-monster-800.jpg

 

Jordan Rudes демонстрира ROLI Seaboard. Съвсем изненадващо за мен, разглеждайки попаднах на Jordan Rudes. Този път обаче не на щанда на Korg. Демонстрираше ROLI Seabord GRAND. Много интересна на пипане клавиатура. Усещането е все едно пипаш силиконова възглавница покрита с плюш. Можеш да я мачкаш и да я тероризираш както ти дойте и това води до различна експресивност. Например можеш да правиш вибрато както на китарата с мърдане на пръста. Но най-добре ще ви го обясни Jordan. Вижте видеото.

 

Reactable. Това е една иновативна технология на ситезиране на звуци и взаимодействие между семпли. Прилича на играчки за малко дете, но всъщност е музикален инструмент с доста възможности. Вижте видеото.

 

И накрая най-важната новина! Mesa Boogie имат официален вносител в България и това е Музикален Център Икономов. От МЦИ споделиха, че от доста време работят по въпроса и най-накрая всичко е финализирано. Можем да очакваме всички продукти от каталога на Mesa Boogie след околко 3-4 месеца. Под 'всички' разбирайте буквално всички - усилватели, лампи, части, кабинети, всичко.

1-mesa.jpg

 

Прочети още.

  • Like 5

Share this post


Link to post
Share on other sites

Много добра новина! Браво!

Share this post


Link to post
Share on other sites

^^^ Хехе, ROLI :coolp:

 

За тези манячета имаше шанс да работя, но друга работа захванах.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.