Jump to content
Българският форум за музиканти

Sign in to follow this  
musicman

Започват MusikMesse и Pro Light And Sound

Recommended Posts

710-0.jpg

В рамките на няколко дни във Франкфурт, германия ще си даде среща цялата музикална индустрия.

 

За пореден път ще бъдат показани иновации, както и доказали се вече изделия в областта на музикалната техника, музикалните инструменти, осветлението и визуаланите ефекти. Над 1300 изложителя ще се срещнат с над 65 000 посетителя. Най-голям е интересът към китарите и звукозаписната техника, следвани от барабани, електронни инструменти, акустични инструменти и нотна литература. Отделно ще има много събития и срещи с хора от бизнеса.

 

800-0.jpg

Така например едно от големите имена на Musikmesse ще бъде пианистът Lang Lang, който ще представи своята Пиано Академия. Ако сте фенове на китарните рифове, можете да вземете автограф от "кръстникът" на хеви метъла - Tomy Iommi. Той ще бъде на щандовете на Epiphone. Музиканти от бандите Callejon, Heaven Shall Burn и Eskimo Callboy ше можете да завардите при Ibanez. А при ESPще има представители на Donots и Children of Bodom.

Феновете на денс музиката също ще останат доволни защото могат да видят DJ Fong Fong и DJane Maeva Carter при Reloop, DJ Frank Kvitta и DJane Gayle San ще пускат при Audio-Technica а самият Armin Van Buuren ще изнесе лекция относно продукцията с Universal Audio плъгини на щанда на UA.

800-1.jpg

Наред с това, доста известни музиканти ще се появят и по сцените. Например Daniel Erlandsson (Arch Enemy), Victor Smolski (Rage), Matt Halpern (Periphery), Ola Englund (The Haunted), Mike Terrana, Jeff Berlin, Mark Schulmann and Christoph Spendel.

За любителите на акустичната музика също е помислено: Tobias Rauscher, Jaques Strotzem и перкусионистът Hakim Ludin.

Ако не сте сред присъстващие - не се притеснявайте, тази година отново ще имаме представител на панаира, който ще се опита да ви държи информирани относно всички новости и събития.

800-3.jpg

Разбира се ще следим и българските участници в панаира, на които ще обърнем специално внимание.

 

Тази статия можете да обсъдите в нашия форум.

Прочети още.

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.