Jump to content
Българският форум за музиканти

Kemper Remote - педалиера с луупър


musicman

Recommended Posts

Статията е препечатана от сайта www.muzikant.org  Автор: G.Varbanov

 

Фуутсуич направен специално за KEMPER PROFILER AMP




RemoteSide.jpg
Profiler Remote е изключително важно допълнение, с което контролирате Kemper Profiler процесора. Екипът на Kemper е отделил изключително много време, за да създаде тази лесна за употреба педалиера. Тя е специално разработена, за да се ползва с Kemper Profiler без да са ви нужни умения и знания за работа с MIDI.
Големият ярък дисплей е направен така, че да е достатъчно отчетлив при гледане от разстояние, а шасито е здраво като танк. Това е правилната рецепта за музиканти, които често пътуват и свирят на тъмни сцени.
Пет бутона ви позволяват бърз достъп до пет различни програми (“Rigs”) , а чрез системата за смяна на банки можете да сменяте пресетите. Има отделни бутони за тунер, тап темпо и достъп до ексклузивния нов луупър.
Педалиерата се свързва с един Ethernet кабел към Kemper процесора. Не е нужно отделно захранване, тъй като в компелекта има включен 7 метров кабел който подава захранване чрез Phantom Power.
RemoteFront.jpg
ЛУУПЪР
Има нещо магическо в луупърите, независимо дали ги използвате, за да създадете многопластов свят изграден от звуци или репетирате сложни съчетания.
С натискане на един бутон тази педалиера се превръща в лууп контролер. Луупнатите звуци могат да се записват, надграждат или изтриват с помоща на отделни бутони. Максималната продължителност на лууп сигнала е 30 секунди. Лууп функцията е ексклузивна за собствениците на този продукт.
RemoteBack.jpg

За повече информация: http://www.kemper-amps.com/remote

Коментирайте статията в нашия форум.
Прочети още.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.