Jump to content
Българският форум за музиканти

Питане за софтуер


Recommended Posts

Добър вечер, колеги!
Нов съм във форума и се опитвам да разбера има ли някакъв софтуер на октавер за кавал по-специално (или общ), с който да си свиря на компютъра, колкото и зле да се получава. Интересно ми е просто, защото никога не съм опитвал. Свиря си в нас на слух за собствен интерес и до там, за това ми е и интересно как ще се чува с октавер, както съм чувал от различни клипове. Намерих една тема за октавер във форума http://forum.muzikant.org/topic/17417-aeaeoaa-iyeaeua-eeie-ca-nioooaadhaai-octaver-vstdx/ но не мога да захвана началото какво е това изтеглих някакъв длл файл, но.... програма ли ми трябва илии.. не мога да захапя от къде да започна. Много ще съм ви благодарен, ако ми помогнете :)
Лека вечер! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

VST плъгините са ти във формат dll. Трябва ти някакъв host за тях, т.е. програма, в която да заредиш плъгина. Тогава, най-грубо казано, програмата ще може да приложи плъгина върху звука, който си ѝ подал. Този host е лесен за научаване: http://www.hermannseib.com/english/vsthost.htm Почети малко в документацията/гугъл как се работи с него. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.