Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Скъпи колеги, това е последната авторска песен, която записах, и първата песен в България, посветена на киното ! Поздравявам ви с нея ! Ще се радвам да ми напишете вашето мнение ! Благодаря ви ! Желая ви приятно слушане !!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ти с тия песни ме изумяваш! И първата беше нещо невероятно като изпълнение, композиция и текст. Тази също е! Много верни неща за актьорите, само дето малко или много ми даде идея за нещо мое. Невероятно! Не-ве-ро-ят-но!!! Браво!!!

 

Пропусна Сеймюъл Джексън и Морган Фриймън, любимите ми цветнокожи актьори. Също и Стивън Сегал, а в "Матрицата" играе Том Круз, а не Киану Рийвс. И Гари Олдмън не винаги играе лошия, по-скоро това подхожда на Алън Рикмън. Но ти си актьор, така че нямам толкова сила в случая. Още веднъж, много хубави песни, браво!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря ти gamer за милите думи, мерси от сърце ! Малко си се объркал, обаче за мен, аз не съм актьор, завършил съм "Кино и телевизионна режисура" в АРТ Колеж по екранни изкуства и след това учих "Кинознание" в НАТФИЗ !!! За "Матрицата" не си прав, там си играе Киану Рийвс", може би по някакъв начин го бъркаш с "Мисията невъзможна" ! Да за цветнокожите актьори си прав ! Аз исках да сложа още триста имена на режисьори и актьори в песента си, най ме е яд, че не включих Жан Маре, Джина Лолобриджида, Анук Еме, Аста Нилсън, Джеймс Кагни Жерар Филип, Кейт Бекенсейл, Виго Мортенсен, Долф Лунгрен, Иниарито, Хари Тагава и много, много други, но съгласи се, че това, вече не е песен а маниакалност ! Ако направя песен за всички актьори и режисьори, които знам трябва да направя песен два часа, а едва ли някой ще слуша подобно нещо !!! Лими (Тимо) мерси много ! За БГ киното още не съм правил песен, но защо не !!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това за "пропуските" ти беше просто констатация, не критика или неко от сорта. Такива песни принципно се пишат трудно, така че приеми моите поздравления, че си успял. Очаквам още песни от теб! И можеш да ме наричаш Мони, аз съм се титулувал "геймър" просто защото съм геймър. :D  Ако знаеш хора с какви титли има във форума..., но това е :offtopic-001: .

 

Хайде дане ти пиша повече в темата, че ме следят под лупа.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря ти за подкрепата и милите думи Мони, оценявам го !!! Днес качих още една моя песен, дано уважаемите администратори да я одобрят !!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.