Jump to content
Българският форум за музиканти

Какво мислите за Revoлюция Z?


mimi_277

Recommended Posts

Здравейте,дъщеря ми е страшен фен на групата.Аз не слушам такава музика и се надявам вие да ме информирате повече относно тях.Чух,че вокалиската им пяла в Бон Бон,това също ме интересува има ли някакво значение?

Благодаря ви предварително!

Ето някой техни изпълнения на живо :)

 

http://vbox7.com/play:8cf044e48b

 

http://vbox7.com/play:68b2bf649b

 

http://vbox7.com/play:68b2bf649b

 

http://vbox7.com/play:a0e4f40386

 

Отново Ви благодаря!! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей Мими. Не знам защо за теб е толкова важно да чуеш мнението на другите за група , която харесва дъщеря ти. Моята дъщеря (8) също много ги харесва и аз не виждам нищо лошо в това. Това е група , която е създадена заради сериала. Младежите са свежи и се справят добре с работата си. На първо място те са артисти , но в кастинга естествено са търсили музиканти-артисти. По мое мнение песните , които изпълняват са адаптирани за целта - опростени и без изисквания към високо иинструментално или вокално ниво. Това не означава , че младежите не могат да изсвирят по- сложни и по - трудни в инструментално ниво песни. Просто такъв е имиджът на групата - прости песни изпълнени добре. Може би младите ученически групи трябва да взимат пример от това , а не да започват с Dream Theater , просто защото са фенове. Желая успех на дъщеря ти в музиката. Най-малкото от което може да се притесняваш е че харесва РЗ . 

 Това е единственият български сериал , който съм гледал с интерес . От чуждестранните съм  гледал само комедийни (Приятели)нпр.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е, не твърде свежо, но поне от възрастова гледна точка.. :D.

Групичката звучи младежки, песните май не казват нищо, но поне "развяват лозУнги", един вид са съвременен тип бунт и несъгласие с нещо си(не се знае какво).

Може би предвид таргет възрастовата категория, са проектирани добре.

Така или иначе, изкуството е изкуство за всички.

Понятия като младежко изкуство са малко като младежки футбол, младежки труд и други младежки работи.

Щом става само за младежи, значи нещо не му е съвсем както трябва(но пък има детски песнички...   за съжаление намирам повечето от тях за по-остроумни от песните на "революционерите").

 

Съжалявам за сарказма. Това ми е мнението за подобен вид изкуство(макар, че нямам нищо против него). Музикално изражение на анимационните филмчета за деца и юноши(ах, тази хубава дума).

 

Иначе, младежите се справят много добре (особено за годините си).

 

Ако трябва да правя паралели - ето например младежката група Hanson, нашумяла около 1997-ма, изпълняваха много по-оригинални песни, в болшинството си с много по-смислени текстове, много по-музикално и качествено, а всички напъпили пубертетки бяха много по-луди по тях, отколкото са по Революция Z. И с право.

Редактирано от Evtim Djerekarov
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бандата ми харесва, сериалът също е от малкото гледаеми шоута в ефира. 9 годишната ми дъщеря им е фен. Представям си какво шоу ще правят тези деца ако напреднат с инструментите . Изключение прави вокалистката, тъй като според мен се справя в класи по-добре от останалите в бандата,

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имам познат който работи в Музикален магазин в Бургас.

 

Веднъж бях при него и влизат едни момчета на по 13-14г. и търсиха струни и тънки перца и след като излязоха ми каза, че покрай този Филм и тази Банда, започнал да продава в пъти повече Китари отколкото преди това, предимно на тинейджъри, които имали желание да се учат да свирят - зарибили се покрай филма. Заинтересувах се и гледах два три сериала и ми хареса!!!

 

Значи Филмът е нещо положително.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря Ви!

Днес четох много негативни коментари отнсно вокалистката  на РЗ.От сорта,че пяла фалшиво,не вярно и сумати подобни нещица.Това вярно ли е?Все пак е пяла в онази вокална формация?Или пък това няма значение?  :blush:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз почти не гледам телевизия (особено българска),че ми идва да метна дистанционното в монитора,но тоя сериал (въобще не знам за какво е) явно има положителен ефект,след като са зарибили децата да взимат китари.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Всъщост,  какво значение има в коя формация е пяла. От връзкарска, или от чисто вокална гледна точка се интересувате?

Ако е от вокална - има вокални педагози, които могат да подготвят една певица добре и без да пее по детски вокални групи.

Като изключим "ошлайфването" на един певец, научаването на техника на пеене и т.н., музикалността и хубавия глас са вродени, останалото е работа. Ако един човек няма данни (немузикален е или няма хубав, певчески глас), колкото и да се работи, няма да излезе нищо забележително, ноти с детски вокални групи, нито с вокални педагози.

Иначе, дори при най-добри заложби, не е добре да се пее много усилено по време на ранния пубертет(Докато се променя гласа).

Редактирано от Evtim Djerekarov
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Следя сериала и е много интересен. Групата можеше да бъде и по-добра, ама е нещо свежо.

 

:offtopic-001: Защо темата е в този раздел? Питам модераторите за пореден път.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.