Jump to content
Българският форум за музиканти

Metallica на Антрактида


TONY

Recommended Posts

Metallica направи концерт в Антарктида, който нарече „най-уникалното шоу, което сме правили някога". От днес вече е достъпен видеозапис на концерта.

 

Сета е само с олдскул класики.

Липсва Trapped Under Ice!

И да Кърк чат -пат прави грешки, ама е студ.

Жестоки са!

 

http://www.youtube.com/watch?v=vRlU5xY0HTw

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Всичките бъркат яко, все едно са на репетиция, ама са си Металика ;)

Първият концерт слушан от публиката на слушалки....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е-е-е-е! Остава и да изнесат концерт на Луната! :greenball::hysterical:  Изродско за тия температури. За тези четиримата няма нито сезони, нито часове, нито години! Тоя концерт просто ще затвори устите на всички хейтъри на Металика! Колкото и време да са на сцена, пак са си уникални! :headbang:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тоя концерт просто ще затвори устите на всички хейтъри на Металика! Колкото и време да са на сцена, пак са си уникални! :headbang:

 

Ако си изгледал/изслушал концерта,  може би ще си промениш малко мнението.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Специално за този концерт няма как да им търсите кусури... всички бъркат здраво, но кой от нас знае как се свири на Антарктида?

Иначе ничии усти няма да затворят, но браво за хубавия жест към хората на Анктарктика.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз се накефих,въпреки че го превъртях на две на три.Започна яко,и Металика си е Металика нищо че е реклама на безалкохолно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хахах интересна идея :) Доколкото четох няк'ва статия в Гардиън, са организирали шоуто като награда за конкурс, или нещо подобно. Било е ебати бахъра :D Хареса ми забележката на Тони за Trapped Under Ice, щеше да е яко :D

 

:offtopic-001: Иначе ако ще се дръгнем на тема могат ли не могат ли да свирят Металика, 'айде да обсъдим също и Мъстейн, да видим кои албуми са по-добри, преди или след 91-ва, да видим к'во мислим за St. Anger, и всички онези неща, които хората много, ама много упорито отказват да оставят, явно е някакъв голям кеф да се повтарят едни и същи глупости 20+ години. :thumbdown:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз си признавам, че не мога да дишам Металика, като изключим няколко песньовки - всичко останало ми е болшаф и еднообразен джъ-джъ шум. Ама мисля, че никой от форума, че и от "голямата сцена" не е дорасъл да дава оценки дали могат или не могат да свирят! Единственото, което се надявам е да не стане някаква форма на състезание кой да свири на Антарктида, да се свири докато се скача с парашут от стратосферата, кой ще свири на МКС, на Луната, Марс и други :)

Редактирано от 7thString
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така и така не е справедливо за такава група да я хейтват, след като вече 30 години е на сцена. Вечно ще си има хора, които не харесват нещо. Аз не харесвам Меноуор например и едва ли ще си променя времето.

 

 

Икарус, ако ще ми говориш за "Металика и другите от Голямата четворка", избрал си грешната тема за разговор. Харесвам всичките им албуми без Сейнт Ейнгър, та даже и там има 2-3 песни дето малко ме кефят. Но след така наречената "Ера Кил-Райд-Мастър" Металика не са траш. А точно тогава Мегадет и Слейър преживяват своя комерсиален пробив. Освен това аз нищо не съм чувал за Мегадет откакто излезе 13-ката.

 

 

Обяснение: Фен съм и на Металика, и на Мегадет и не ми се спори за такива работи.


 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз въпреки че си преминах фанатичната и необективна ера в живота по Металика, все още смятам че ако се направи във форума тема просто "Metallica" и вътре са всички караници и спорове, ще стане най-дългата тема евЕр. :D

И така да си подметна 5-те стотинки, като слушам други траш групи, ни Металика, ни Мегадет някога са били траш, дори не и дебютните им албуми. Най-близкото до траш при Металика е може би Dyers Eve и пак не е баш... траш.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дайте да приемем за даденост, че на хейтърите нищо не може да им затвори устата и да живеем в един по-хубав свят.

 

Предлагам също, който не харесва Металика да си пусне там каквото харесва.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.