Jump to content
Българският форум за музиканти

gear4music strat model


love_dash

Recommended Posts

Здравейте от скоро имам електрическа китара спрях се на Gear4Music страт модел основно заради ниската цена защото не разполагах с много пари а бях много мотивиран да си взема ел китара и след като я купих започнах да се ровя и видях доста лоши мнения като цяло за тези евтини китари включително и други марки. Та искам да ви питам като цяло колко зле може да бъде и поправими ли са дефектите на тези евтини китари и какви точно могат да бъдат. Моята е вече вкъщи понеделник си поръчвам усилвателя (спрях се на Cort CM10G) и се притеснявам как ще звучи самата китара ;/

551445_2962793006280_1359662181_n.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тези мнения които четеш най-много да ти убият желанието.

Свири си на китарата и не се занимавай с глупости.

Има хора които са започнали на къде къде по-гадни китари. :yes:

  • Like 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз се занимавам години с класическа китара желанието не може да ми бъде отнето но се притеснявам дали няма да има някакви сериознни дефекти по самата китара смисл такав ще свиря след това с приятели да видим как ще звучим заедно а ме притеснява тази китара ;/

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И сега какво, ровиш се из интернет и четеш гадни мнения? От тук какво очакваш, да ти кажем, че китарата е ОК ли? Щом се занимаваш от години с класическа китара, не би ли трябвало горе-доле да усетиш дали е ОК това, което си взел? Поне като интонация, екшън? И защо въобще се притесняваш как ще звучи самата китара, както споменах, щом свириш от години би трябвало да си наясно вече, че първият инструмент често е як компромис в качеството? И нали вече е при теб, не си ли посвирил на нея? Много особени и неясни неща пишеш.

 

@golfabitch е прав, свири си на китарата и не се тормози с глупости.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)

Тая тема снощи я четох малко след като е пусната и щях да навържа голяма простотия като коментар,ама жената избесня,че я събудих ,защото се смеех на глас и почна да ми вика..

един вид- купих си гащи,че са евтини,после видях,че май не са модерни,ама я кажете стават ли ми - ми обуй ги бе..

Редактирано от Hillbilly
  • Like 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Свири си на китарката и не чети мненията на "специалистите". Повечето от тях са виждали свястна китара само през крив макарон, но е важно да се правят на интересни и компетентни. Да не говорим пък за китара, която е копие на Стратокастер, те тия китари за нищо ги нямат даже когато са черни. А както е известно най-добре свирят черните, ама да са с рога и копита.

Не разбирам защо говориш за дефекти преди да си почнал да свириш с този инструмент, дефектите са само в главите на "познавачите". Естествено, от евтин инструмент не може да се очакват чудеса, но това не значи автоматично, че е кофти. Както е речено, барай си пръта и свири на воля. А "познавачите"... ми да правят като вятъра. Че до гуша ми дойде от измисленяци. 

Желая ти приятни забавления с новата китара, нека ти носи радост. Грижи се добре за нея и тя ще ти се отплати. И спри за четеш съвети за смяна на адаптери, железария и т.н. Ако ги питаш ще ти кажат да си смениш и бравата на входната врата...

  • Like 1
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Някой май пак се майтапи с форумните присъствия и му се връзваме..,казваш си - е не мое некой да е толко тъп да пита котка у чувал дали е черна или шарена,после се сещаш,че  можеш да напишеш същото като подигравка и така- да става шоу и какво става- бг простотия,реално никой адекватен човек няма да напише такава гавра,то не е и формулиран въпрос,ако търси съвет за нещо,все още има идиоти да отговорят от личен опит,преди да са напуснали форума окончателно и доброволно..

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В общи линии си изглежда ок китарата.

Най-лошото, което може да е проблем, е тяло, направено от шперплат. 
Не е добре, като здравина и звук, но пак може да се свири.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.