Veli345 Публикувано Юли 2, 2013 Публикувано Юли 2, 2013 Здравейте,имам запитване. Сдобих се с USB микрофон M-audio, но дисковете му не са в мен. Свързах го , но за сега става само за разговори по скайп. Как мога да го свържа така, че да чувам това което казвам и какви програми ми трбяват. Поздрави,Костадинов Цитирай
7thString Отговорено Юли 2, 2013 Отговорено Юли 2, 2013 Кажи какво искаш да правиш с него, та да ти кажем... абе, дееба, не са ли ви учили в училище как се формира въпрос на публично място? Цитирай
Veli345 Отговорено Юли 2, 2013 Автор Отговорено Юли 2, 2013 Ами искам да пея на него!? Искам да го ползвам за репетиции и за записи. Цитирай
7thString Отговорено Юли 2, 2013 Отговорено Юли 2, 2013 А, тва е друга бира. За репетиции - виж някакъв елементарен хост за вст-та - примерно cantabile е много добър за лайв. Можеш и с Guitar Rig да го ползваш - има добри ефекти, въпреки, че е специализиран за китара. За записи - там вече каквото имаш - audition, cubase, sonar, pro tools... и там вече грачиш на воля Но ако не си работил с някоя от тия програми, не се надявай да свикнеш бързо... големи и тежки са за учене. Цитирай
Veli345 Отговорено Юли 2, 2013 Автор Отговорено Юли 2, 2013 Изглеждат трудни да, имам Guitar Rig и Cantabile Performer, но не мога да намеря къде се намира опцията за лайв. Цитирай
presly Отговорено Юли 3, 2013 Отговорено Юли 3, 2013 В съвременните компютри все още присътствува понятието латенция. Та за лайв USB микрофон... не съм убеден, че ще стане Цитирай
7thString Отговорено Юли 3, 2013 Отговорено Юли 3, 2013 Е как пък да не стане като микрофона е с асио съпорт? Не разбирам обаче проблема, който Veli345 описва. Може би нещо греши в конфигурацията на гитар риг... Цитирай
presly Отговорено Юли 3, 2013 Отговорено Юли 3, 2013 Той микрофона хубаво е с АСИО съпорт, а изхода? С АСИО4Ол не ми стои реално.... А ОС каква е? Цитирай
patzo Отговорено Юли 3, 2013 Отговорено Юли 3, 2013 Първо отиди в сайта на м-аудио и си свали драйверите - има ги. Хубаво е да прочетеш и упътването. На микрофона ако си забелязъл има вход за слушалки и той е тъкмо за това - за мониторинг когато записваш без латенция . Програми за запис колкото искаш - избираш си една и почваш да учиш. Не очаквай чудеса от този микрофон !!! Цитирай
sturm Отговорено Юли 5, 2013 Отговорено Юли 5, 2013 (Редактирано) Наскоро се сдобих с подобен микрофон, почти същите specs, но от Behringer. За репетиции - просто забрави, трябва да си мъкнеш навсякъде компютър, който да връзваш към колони, безсмислено е. Обаче за записи е ОК. По-нагоре ти казаха - за да убиеш латенцията използвай Asio4All драйвери. Както @patzo спомена - изхода за мониторинг ти е 3,5mm жак, който е на самите слушалки. На моите няма такъв и трудно се оправям с мониторите. Входа минава през Asio4All, а изхода през кодеците на компютъра, но не е много сполучливо. Редактирано Юли 5, 2013 от svera Цитирай
Recommended Posts