EvilBoy Публикувано Юни 13, 2013 Публикувано Юни 13, 2013 Кво мислите за този рап текст ? Видяхте както си седях в заведениетоПриближи се и ме попита какво ми е мнениетоПогледнах строго защото си ми яснаИ с чиста съвест ти казах че искам да те прасна!Забеляза как, друга ми намигаМного се нервира аз ти казах стигаНе се притеснявай избрал съм теб, стигаТая вечер моя ще бъде, твоята слива!Ти се успокой и започна да ме целувашПред всички други кучки да се надувашАз ти казах спри успокой се малкоЧе ще те оставя и ще бъде много жалко!Ти ме послуша и си седна на дупетоСлед 5 минути каза, ай да ходим на сепаретоОтидохме там и ти искаше вафла мураА аз помислих си що не ме хванеш за кура! 1 Цитирай
savov Отговорено Юни 14, 2013 Отговорено Юни 14, 2013 Ами... не е ли твърде твърде кратко това? Цитирай
aarab Отговорено Юни 15, 2013 Отговорено Юни 15, 2013 Да съм честен - не ми хареса текста - детински и без всякакво послание.... сори. Цитирай
7thString Отговорено Юни 15, 2013 Отговорено Юни 15, 2013 Щеше да е "куул" преди около 15 години, когато бяха на мода Гумените Глави и когато ние бяхме на 15 и беше мнооооо яко когато някой сърдит плешивец каже по телевизора "путката", "ебЪ" и подобни - няма значение какъв е текста, само да има някоя друга псувня. Сега няма да впечатлиш никого с тая монотонна рима и 2 "лоши" думи на кръст при положение, че вече и в детската градина си говорят на "педераст" и бъркат под полите на лелките. Цитирай
enuffZnuff Отговорено Юни 15, 2013 Отговорено Юни 15, 2013 Твърде много вулгарност и простотия лъха от текста . Коя жена би се впечатлила от подобна свалка?Извинявай , но това е долнопробна чалга ! 1 Цитирай
anomandrus Отговорено Юни 16, 2013 Отговорено Юни 16, 2013 Аз май остарявам... Няма да ти дам мнение, защото жена ми ме нахока. 1 Цитирай
EvilBoy Отговорено Юни 18, 2013 Автор Отговорено Юни 18, 2013 Благодаря ви за мненията! Оценявам ги без значение дали са лоши или добри все пак това е да искаш мнение трябва да си готов да посрещнеш и лошите и добрите ! относно първият коментар късо е това е само откъс от текста... Цитирай
EvilBoy Отговорено Юни 19, 2013 Автор Отговорено Юни 19, 2013 ето и нещо смислено от сърцето и душата може да коментирате ! много съм луд братле трябва ми докторобажда се инспектор на този хит съм директормоят рап луд и доктора не може да помогнезащото на мойте луди мисли той не може да смогне!надъхан отново, слизам от колата гледам строгов тоя живот на хората помогнах многоне получих благодарност а само обидии когато бях болница нямаше кои да ме види!но няма значение защото това беше предисега съм променен и съм по суроб разберипреди бях пичага а сега ме наричаш лудабе мърша бягай че се задава моят шут!хората са неблагодарни каквото и да правишблагодарност няма трябва сам да се справишкогато имат нужда че ти счупят телефонаа в болница ли си няма да ти донесат и една бонбона! Цитирай
harko Отговорено Октомври 14, 2014 Отговорено Октомври 14, 2014 Good☆':.*ヾ(●・v・人・v・○)ノ*.:'☆Morning не отдавна хванах листа и химикала, първите ми рими бяха на тетрадка със спирала, гуспожата без да иска ги видяла, и презиращо веднага беше изревала… >>> момче защо не работиш по материяла, ще останеш на испит и ще те видим тогава, - стига си зеяла, и си ми върни листа и химикала, че щи плесна един шамар и сопола ще ти заеме дейноста на шала, който на бюрото си го осталаа. ┣▇▇▇═─ (×_×;ミ●﹏☉ミ баба ми къто тфа го е разбрала, си помислила че ще стана и аз един от тези във квартала, и веднага горката се разревала, на мен ми стана естествено гадно и и казах бабо стига плакала… ще стана рап поет съдбата ми го е начертала... повече от ясно е че не испитвам интерес към дъската бяла, или към онази отпред дето цял ден е плямпала, (преподавала) и на края на часа да ми говори за мпрала, може и в кариерата си да е успяла, но не смятам че е узряла, да ми говори кфо възпитание си ми дала, част от мен вече е изгоряла, за да създам реалност повече от идеала, малко хора ще ми разберат финала, щот на повечето същноста им е заспала… аммм… да и всъщност по тази причина осми клас пропуснах включително със бала By: Ampy (Хари Мартинов) Цитирай
spd7693 Отговорено Октомври 14, 2014 Отговорено Октомври 14, 2014 ^ Чуечье, тва нимоъ гу испейъ. Ма на бългърски дъ ръпиръм ни умейъ, щоту ни смьейъ със кифлити дъ пьейъ, чи саму с митал и мутуори всье живьейъ. Нъ тиливизура гльеъм принцьесъ Лейъ, а от сутрин до вьечир си ходьъ пу кьейъ. Вятъръ ми викъ: "Бье нъ бял куон тъ вьейъ", а ас прис цялуту врьеми му съ смьейъ. Ръсхождъм съ близу ду вилусипьеднътъ ълейъ, нъ спиркътъ спукуойн чакъм си трульейъ. Казвът ми чи фсье прис прузуорицъ бльейъ, щот пустуянну мисльъ си зъ ньейъ. Когат главата си със вудатъ зъльейъ, в углидалуту шсъ видйь как съ бильейъ. Нийе толкус хубу кат твойту Ала-бала, ама... Цитирай
spd7693 Отговорено Октомври 14, 2014 Отговорено Октомври 14, 2014 Лаик съм още в рапирането, не го владея толкова добре като певчески стил. Цитирай
rudibass Отговорено Октомври 15, 2014 Отговорено Октомври 15, 2014 Интересен текст.. Личи, че лирическия герой е доста вървежен в местното кафе. Което си е яко, защото аз примерно никога не съм бил. Като бях 9-10 клас се опитвах да пиша рап текстове и да ги изпълняваме с един приятел съученик. Той по комично стечение на съдбата стана офицер в ДАНС. Та текстовете ми доста приличаха на този, с малко по- ниска анатомична наситеност. Определено по- лесно станах атрактивен, като спечелихме с отбора републиканското по баскет и станах 2 ри на един фестивал по класическа китара. Какво имам в предвид.. Съвета ми е да пишеш за нещо, което те вълнува по-дълбоко от местното продънено кафе с 3 те пръдли вътре . Ако мога да сравнявам бъди повече Спенс, отколкото Криско с фафла Мура вместо Х..й. 3 Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Ноември 14, 2014 Отговорено Ноември 14, 2014 Чи кфо й е на фафлата. Мноу си е фкусна! Тая цялата тема е майтап, нали? Цитирай
shtur4o Отговорено Ноември 24, 2014 Отговорено Ноември 24, 2014 Мне, то това е лошото. Хич не е майтап... 1 Цитирай
Recommended Posts