Jump to content
Българският форум за музиканти

Помощ с избор на безжичен микрофон


Recommended Posts

Здравейте! Искам да си купя безжичен микрофон, който да използвам за пеене. Търся микрофон на достъпна цена, но с добри характеристики. Ясно ми е, че не може да се намери нещо кой знае колко добро, но все пак ... да не загубва обхват, тъй като ще се използва за концерти. Спрял съм се на това:
http://www.muzikalen...og/id/6062.html
Виждам, че е с доста голямо намаление и мисля, че си заслужава да го закупя! Преди съм използвал около 10 пъти това: http://www.muzikalen...og/id/6092.html и не ми е правил проблеми. Посъветвах се с хората от онлайн магазина между тези двата и те посочиха първия, следователно би трябвало да остана доволен! smile.gif Кажете мнението си! Ако имате други идеи или сте ползвали микрофон и сте доволни, споделете! Благодаря предварително!smile.gif))

 
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не съм ползвала нито един от двата, всъщност за пръв път от теб разбирам за тези марки/модели микрофони.

Когато ми се налага ползвам Shure SM58 Vocal Artist, имам го от доста време, не ми е създавал грижи.

Успех!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Зная за Shure SM58, общо взето само хубави неща съм чувал за него, но аз искам безжичен микрофон, а и целта ми беше не толкова да намеря човек, който е ползвал такива, колкото да получа мнението на някого, който разбира от характеристиките! :))) Благодаря, все пак ... 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Shure SM58 Vocal Artist ( моят е с UT4A ) е безжична микрофонна система   :).

Имам го отдавна и както виждам точно този вече не се произвежда, ето ти линк за Vocal Artist с beta 58-ца, за да видиш как изглежда и да провериш характеристиките, които те интересуват, както и примерна цена.

Редактирано от Viara Ivanova
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най-добре на място и с проби. http://www.muzikalen.bg/bg/contacts.html

 

Трябва да си голям късметлия да извадиш добър звук от нискобюджетни сотки, Не, че няма попадения.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами като цяло търся безжичен микрофон до около 200 лв, като естествено не търся идеално качество, но да може да се ползва за пеене и да не губи обхват. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

Безспорно Shure SM 58 e най-добрия избор - бих те посъветвал да си вземеш кабелен, за да си сигурен, че няма да имаш издънки, но ако държиш на безжичния го има и в безжичен вариант на по-висока цена. Модела Beta 58 A също е доста добър, но ниските му са коварни и искат много фини настройки.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 weeks later...

Аз искам да си взема някакъв микрофон за напълно начинаещи.За караоке да кажем,нещо за 30-40лв.Някой може ли да ме посъветва?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

и на първото падане и е дотам....пичове....100лева са 20 кутии цигари, или един чифт китайски маратонки...а са и цената за един добър микрофон нова или втора употреба...тоя безжичен за 200лв също не бих искал да го коментирам...себеуважението ми е безценно, не бих си позволил да изляза пред хора с такова нещо....ако нямам 600-1000лв за безжичен микрофон, просто няма да си купувам...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

rockstarr е прав,пеенето на сцена само по себе си е много сложен процес,като добавим и личното  самоуважение-ако можеш да отделиш 200 лева засега,по-добре събери още и си купи нещо стойностно,което ще си заслужава да работиш със.Или - по-малко калпавия и  по-сигурен за този бюджет вариант- микрофон с кабел.

Редактирано от SoulSound
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

когато аз си купувах първия см58, 200 лв през 1997 имаха стойността на сегашните 2000лв...като ученик ги събирах от закуски сигурно над година. сега всеки третокласник има смартфон или таблет за 500-1000лв, които се събират за месец-два...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.