Jump to content
Българският форум за музиканти

M.R.A.K (My Rage And Kindness) Варна


niki-l.s.

Recommended Posts

Инструментите са записани от раз на репетиция ( то си и личи), когато сглобихме за пръв път парчето. Барабаните са за деца до 10-тина години (на сина на певеца ни). Вокалите само са насложени. Съпругата на един от нас си поигра с няква програмка да направи видео. И ето кво излезе (което разбира се е напълно аматьорско)

 

Редактирано от niki-l.s.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

Много благодаря за мнението! Не обичам мнения от типа - много сте готини, така се тъпче на едно място и често не забелязваш грешките си. За барабаните обясних :)

Линк към видео от концертче в рок клуб Пиратите (Варна) 22.09.2012 г.

Редактирано от niki-l.s.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

O, второто видео е перфект! Много яко свирите, като ранните Пърл Джем и Саундгардън. Успех на бандата, дано не се разпадне ви пожелавам. А първото от темата има ли го на живо пак така като второто по качество?

Първото от темата доста навява на нещо средно между Amplifier и новите неща на Anathema и е страхотно парче.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Видеото от концерта е благодарение на Краси, който се занимава с групите и озвучаването на Пиратите. Всъщност мисля, че наживо беше малко по-добре и от това. На записа моята китара се губи като че ли а вокала е малко по-силен от необходимото. Но в крайна сметка този запис ни е подарък от него и е с рядко добро качество, като за наживо.

Първото парче от темата е последното от концерта. За съжаление малко го оплетох по едно време, нещо се разсеях :)

Второто от клипчето:

Редактирано от niki-l.s.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз гледах целия концерт и ми хареса също . Не можах да дойда тогава.... А веднъж пък дойдох в Грайнда и честно казано тогава не се изкефих никак. май и други неща са от значение :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имали сме две свирения в грайнда, при едното бях с китара и ефекти (които виждам за първи път на сцената) на заем щото 2-3 дни преди това бяха откраднали от колата китарата и всичко ми останало оборудване. Втория път свирих с току що пристигналата ми китара и идвайки на концерта директно от магазина с нови ефекти. Та и на двете свирения там аз лично бях поизнервен и не постигнах никакъв саунд на сцената, за отпред не знам. Това от моята камбанария. За общото представяне не знам. Мисля, че като свирене беше добре, като звук ужас (който си е супер важен)

Редактирано от niki-l.s.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Озвучаването си е от огромно значение.....особено това ,което чуват изпълнителите на сцената...

а пък в дадения случй дойдох направо от работа-неразпят,което си личи,а на мен ми трябват поне 30 мин. да се разпея....но трудно се уговарят съвместни концерти с графика ми в службата;)...другия път по-добре;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пичове, не е готино да се четкаме толкова, ама някво притеснение лъха сякаш от постовете ви :)

До сега не съм чул някоя група след концерт да не коментира, колко по-добре е можело. То по-добрето край няма. Сигурен сум, че сте били на доста концерти на "големи" групи, та знаете как могат да звучат, а уж са големи. Аз лично намирам известен чар в това да не е перфектно. Перфектното е за записите, а от това, което гледах свирите доволно добре за живо изпълнение IMO. Естествено вие си знаете най-добре парчетата и това как трябва да звучат, но айде да не си разваляме добрите впечатления с периферни "шумове" :) Аз вече спамя наоколо с вашите линкове, щото смятам, че звучите добре. Ако нещо, казвайте да спирам :D

Па ако минето през Софето по некое време ше ви чуем и пак ще си говорим.

Редактирано от Ground
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.