Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Уважаеми колеги,

 

С голямо удоволствие Ви представям BadChep. Това е интернет проект, включващ няколко музиканти от градовете София, Варна, Разград и Пловдив. Целта ни е да създаваме авторски мелодичен heavy metal.

 

Основател на групата е Стелиан Томов (Чепа), а зад микрофона е Никола Филчев (Ничи). Текстовете и музиката са изцяло авторски и са дело на музикантите от групата. За смесването и мастерирането се грижи Чепа.

 

Тук може да чуете една от първите ни песни:

 

Повече информация за нас ще откриете на страницата ни във facebook: http://www.facebook.com/Badchep

 

В процес на запис са още няколко песни, всяка от които след излизането си ще бъде качена на страницата ни във facebook и тук във форума. Приятно слушане.

 

:rocker::rockband::metalist:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

Благодарим Ви за активността (над 100 преглеждания за малко повече от седмица). В момента с колегите работим по още една авторска песен, както и по един кавър на песен на Yngwee Malmsteen. Междувременно ще сме Ви много благодарни за всякакви коментари по отношение на песента, която пуснахме. Различна гледна точна и градивна критика винаги са от полза, а и от първи път не винаги всичко се получава. Чакаме отзиви.

 

Благодарим Ви!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 months later...

Уважаеми господин Стелиан Томов и компания, претендирате парчетата ви да са авторски и съм длъжна да ви уведомя, че ще си потърся правата по законов ред, защото сте безобразни. Песента ви ТИШИНА е по мой текст, който е със запазени авторски права, публикуван е в антология на българската поезия на "отворено общество" още през 2000г. Той е и част от книгата ми "Лунно цвете". Не стига, че сте ми взели текста без разрешение и сте направили песен по него, ами на всичко отгоре го рекламирате и като авторски.

Уведомявам ви най-официално, че ще си потърся правата по съдебен път.

Пенка Николова - автор на стихотворенито "ТИШИНА", което нагло сте откраднали.

aura@abv.bg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Уважаеми колеги,

 

Песента "Тишина", която доскоро можеше да бъде намерена в youtube.com с логото BadChep (вчера бе свалена), НЕ е по авторски текст на никой от членовете на групата. Записана е преди официалното сформиране на групата, като текстът е бил взет от блог със свободен достъп. Музиката е дело на член от бандата, но песента НЕ може да се смята за наше лично творчество, защото противоречи на концепцията ни за авторска музика, поради което не е качена нито тук, нито на официалната ни страница във Facebook. Ето защо BadChep не претендираме за каквито и да било права върху "Тишина" и най-искрено молим Пенка Николова да ни извини за нелепата случайност.

 

Тъй като е възможно клипчето от youtube.com да е било разпространено в други сайтове в интернет (най-вече без наше знание), то имайте предвид, че автор на текста е Пенка Николова.

 

Тук е мястото да заявим, че до момента BadChep има две официални и напълно авторски песни:

Мъртва си -

Животът е моят ковчег - http://www.youtube.com/watch?v=fxjJTUBUyc0

 

Всяка следваща песен, обявена тук в темата и/или на страницата ни във Facebook ще бъде изцяло наше авторско дело. В противен случай задължително ще бъде отбелязано, че е кавър или ако има други важни подробности, те ще бъдат посочени.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.