Jump to content
Българският форум за музиканти

Някой да работи с Vestax VCI-300


Chernorizec

Recommended Posts

Здравейте!Напоследък е заинтригувах от правенето на музика,чрез този вид хардуер.Поинтересувах се и видях,че има хора,които са затруднени от ползването на стария модел

Vestax VCI-100 и се чудех дали Vestax VCI-300 е по-сложен защото на ревютата в интернет не изглежда толкова сложно.И исках някой друг съвет относно купуването на продукт от такъв жанр и класа.Всяко инфо свързано с модела ще го оценя :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз имам Vestax VCI 300, но го ползвам за DJ-ска работа, за правене на музика с него не знам, каква е хватката. Това си е midi контролер, който взаимодейства със софтуер за плейване и смесване на песни. Разликата между VCI 100 i VCI 300 е тази, че 300 има вградена звукова карта и при работа не ползваш картата на компютъра, или лаптопа. Латенцията с нея ми е 2 мсек. Контролерът има изход за слушалки, микрофонен вход, както и 4 аналогови изхода. VCI 300 управлява софтуер "Serato itch" а звуковата му карта също е serato 24 bit и лично за мен е водещата dj-ска карта на пазара, благодарение на качествените си конвертори.

Иначе за сложност, не е сложен, даже е супер практичен контролер.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Очевидно контролера не е за продуциране а за миксиране .Объркал си двата щата сериозно . За продуциране по добре се наочи към -миди киборд и някъв софтуер от типа на нуендо , про -тулс (ако имаш подходяща карта) или фрутилупс за по начинащи . Успех !!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за инфото момчета.Както казах,не съм се занимавал с такъв тип хардуер преди и всяко инфо за мен е ценно.Наистина исках даразбера функцията на Вестакса и сложноста му на работа.Благодаря отново! :)))

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.