Jump to content
Българският форум за музиканти

Промяна в правилото за използване на форума с комерсиална цел.


musicman

Recommended Posts

Oт днес нататък точка 7 се променя на:

 

 

 

7. Рекламирането на продукти, събития и услуги от страна на търговци и юридически лица се допуска само и единствено при следните условия:

 

7.1. Лицата (физически или юридически) извършващи търговска дейност регистрират акаунт с името на фирмата и уведомяват за това администрацията на форума.

7.2. Публикации от регистрирания акаунт са позволени само ако лицето извършващо търговска дейност е текущ рекламодател във форума от поне 3 месеца или е предплатил реклама за поне 3 месеца към датата на публикуване.

7.3. От регистрирания акаунт е позволено е писането само в раздели "Какво-Къде-Кога" (за анонсиране на събития) и "Музикален бизнес" (за представяне на фирмата и промотиране на продукти и услуги ). Като в Музикален Бизнес е позволена точно една тема.

7.4. Не е позволено Лицата (физически или юридически) извършващи търговска дейност да пишат от регистрирания акаунт в теми на потребители по какъвто и да било въпрос, освен ако не са били запитани или е необходимо да внесат уточнения по въпроси, които засягат репутацията им, при това ако е налице точка 7.2.

7.5. Не е позволено да се пращат лични съобщения от регистрирания акаунт, съдържащи рекламни послания или оферти до потребители на форума. Освен ако не са били запитани изрично от потребителя.

7.6. Изрично се забранява да се пише в теми на конкуренти и да се взима отношение по въпроси касаещи конкуренцията.

7.7. Като текущи рекламодатели, фирмите имат право на публикуване на статии в сайта www.muzikant.org, които се публикуват във всички канали на сдружение МУЗИКАНТ.ОРГ (facebook, twitter, myspace, youtube и т.н.).

7.8. За лице извършващо търговска дейност се смята всеки който ползва форума с комерсиална цел - магазин, репетиционна, студио, музикална школа, търговска верига и други такива по преценка на администрацията на форума.

7.9. За лица извършващи търговски дейности не се смятат групите и изпълнителите.

7.10. За лица извършващи търговски дейности не се смятат и учителите по музика, които не работят за музикални къщи или школи.

7.11. Администрацията на форума си запазва правото да изтрива без предупреждение всякакви теми за които сметне, че нарушават интересите на форума.

  • Like 5
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.