vovcho Публикувано Януари 10, 2005 Публикувано Януари 10, 2005 1)nickname: Вовчо (и производни) 2)Възраст:17 3)Образование: основно са съм 11 клас 4)Вашият инструмент/и: китарката, понякога и пея 5)Предпочитан музикален стил: хеви и траш, ама и други работи разбира се 6)Вашият вдъхновител: е па Майдън от както не се помна ги слушам, иначе всичко, което ми харесва ме вдъхновява Още се уча все пак 7)Досегашни (не)реализирани проекти: Фънгъс. Не знам к'во става с тая банда. 8)Странични интереси:Има една Елица се казва... и книжки от време на време, туризъм, културизъм... хехехе 9)В кратце(или с две думи за вас самите): За мен самия? Много ме мързи бе деба, иначе аз съм един сериозен човек. Понякога се лигавя. Дори често бих казал. Обичам да пия бира? Цитирай
Fenix Отговорено Януари 10, 2005 Отговорено Януари 10, 2005 5)Предпочитан музикален стил: хеви и траш, ама и други работи разбира се Ба' ма'аму, как не съм разбрал ??? Цитирай
vovcho Отговорено Януари 10, 2005 Автор Отговорено Януари 10, 2005 5)Предпочитан музикален стил: хеви и траш, ама и други работи разбира се Ба' ма'аму, как не съм разбрал ??? Не схващам Цитирай
Fenix Отговорено Януари 10, 2005 Отговорено Януари 10, 2005 Ми обикновено някой като има предпочитан стил и свири него. Не че е задължително, ама все пак... Щото Фънгъс нещо не бият много към траша Цитирай
Recommended Posts