Jump to content
Българският форум за музиканти

Voidhanger

Members
  • Мнения

    404
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Топ дни

    16

Мнения публикувано от Voidhanger

  1. Днес си разбичвах на Acapulco gold клонинга и намалих звука от китарата с волумето за адаптера и кво да чуя - радио. И то не кое да е радио, а Веселина 🥲
    Никой друг ефект не хваща радио, само тоя. Усилвателя е Orange Super Crush глава. На какво се дължи това?

    • Haha 1
  2. Ламби, май вече има успешен опит и бременен. Мисля, че някъде четох 🤓 А що така с лошо за родните лютиери? Има изключителни майстори - Диката, Стефчо Кудев, Вандел, КД....сигурно и още, дето ще ти направят квото искаш и както искаш.

  3. Здравейте!
    Записал съм няколко парчета в споменатия стил и търся вокал и евентуално басист. Правя го чисто за удоволствие, но пък парчетата според мен се получиха доста добре и кой знае, може и да излезе нещо хубаво.
    Пишете на лично и ще се разберем.

    • Like 1
  4. Ами драмата е, че декември е лудница при пощи и куриери и всички стават супер немарливи към пратките. Плюс всичко се бави и т.н...Особено, ако ти се налага да връщаш нещо с БГ пощи. За по-големи и скъпи неща винаги им досаждам да ми пращат бланк за връщане с UPS, а не стандартния с пощата.

    • Thanks 1
  5. Преди 4 часа, chris_barnes написа:

    А защо трябва да е нова? :D Ако успееш си намери стар Jackson DK27. Японски са, имах такъв преди 10тина години и ме е яд, че го продадох за 700лв. Бях го смъкнал в Сол# и се държеше отлично.

    Иначе @Trysth продава един LTD баритон, мисля 400 модел.

    Къде го тоя баритон? От известно време гледам баритонаите на Харли Бентън, по-специално джазмастърския, ама не съм мн сигурен, че е за мене.

  6. Тоя ми изпадна много изгодно, та нямаше какво да му се чудя. Пък и по начало си исках черен, а не оранжев.
    А па хората дето си боядисват техниката не ги разбирам, честно. Червен клавир си е супер шукаритетно :)

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.