Jump to content
Българският форум за музиканти

dickens

Members
  • Мнения

    408
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Топ дни

    9

Мнения публикувано от dickens

  1. Не можеш да превключваш от чист към дисторшън и обратното. Ти сам си отговаряш че е с един канал. И забрави за директния изход за записи, ползвай си микрофон. 

    Това в края на краищата е един доста евтин усилвател, чудеса недей да очакваш...

    • Like 1
  2. От 3 години съм точно с това Laney и съм повече от доволен. Има вграден бустер който лично аз не харесах и ползвам услугите на Fulltone OCD. Драйвът е повече от достатъчен, не се налага да го усилвам повече от 7. За свирене в къщи на 1 ват ще ти е малко рехав тона, ако не ползваш атенуатор разбира се. Кабинет с добър говорител мисля че няма смисъл да обяснявам ;) Идеален за тежка музика!

     

    За JET CITY си нямам и на идея...

  3. Ако това е китарата http://www.zzounds.com/item--SCEOMENEXFR?siid=64917&-HnWsqq031wKAGWkqCbVuU4aAqEn8P8HAQ=  аз бих боднал DiMarzio DP100 Super Distortion. Китарата ти е с пасивни адаптери и покупката на EMG 81 (активен) изисква доста повече хватки при подмяната му... Има и други добри по-бюджетни решения, но малко трудно за България...

  4. Според мен тремолото ти е прекалено ниско в тялото на китарата... Какво бих направил аз - бих повдигнал тремолото, бих натегнал пружините за да го направя успоредно на тялото. По принцип китарата би трябвало да е проектирана при правилни настройки на всичко и тремоло в хоризонтално положение да имаш възможност да го ползваш и в двете посоки. Не забравяй и за тръс-рода.

     

    Ето тремоло като твоето и виж разликите:

     

    6cd087cc.jpg

  5. Казаш чисто нов Fender, пък произведен 2008-ма :) Лично аз никога не бих си взел тремоло (или китара с тремоло) на старо, дори и с перфектен външен вид може вече да е прецакано. И друго нещо - Фендера щатски ли е или мексикански? Единият ще е с оригинално тремоло, а мексиканската версия е с Floyd Rose Special, при което точно Locking Nut-a е със съмнително качество. Също много важно е тремолото да е в хоризонтално положение за да не разстройва, но си мисля че ти знаеш това ;) Дай повече инфо за китарата.


  6. Един не толкова нов, но поне завършен инструментал... 

    Приемам всякакви критики относно смесването... хе хе и за изпълнението също.

    Ритъм китарите нямат абсолютно никакви корекции, само малко дилей е добавен. Бас китарата е записвана директно чист сигнал, след това обработена в Cubase.

     

    Приятно слушане!

     

    • Like 2
  7. Направих презапис на една стара наша песен, има няма 20 годишна...

    Бих се радвал да споделите мнение, какво не ви допада, къде има още за копане... все от този род.

    За съжаление не мисля че бих могъл да я "изпея" :)

     

    Cheers!

     

    • Like 3
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.