Jump to content
Българският форум за музиканти

Roskata996

новаци
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от Roskata996

  1. На 11.09.2017 г. at 21:02, musicman написа:

    Не виждам никакъв проблем, че няма лични за новаците. Това е форум а не средство за тайна комуникация. Ако искаш някой да се свърже с теб, можеш да оставиш телефон, скайп, фейс, мейл и един куп други такива неща. Това е форум и целта му е да има видима от всички комуникация. Който знае за какво е тук и какво означава Форум, получава екстри. Който не е от тук и е за малко, логично не получава нищо.

    здравей дали ще може да върнеш личните съобщения до потребителите на форума че искам да пиша на един от тях ще бъда много благодарен ако го направиш. 

  2. На 9.03.2021 г. at 17:23, bir4o написа:

    Кум колона нема да тръгне...Трябва да смениш жака със съвременен...да си вземеш кабел и към китарна апаратура ще тръгне ...

    Здравей bir4o нямам съобщения и за това ти пиша тук извадили хитачито от мазето.

  3. На 3.02.2021 г. at 21:57, hand_of_doom написа:

    Преди малко ровнах Гугъл - не извади нищо смислено за посочения модел. Ще трябва да се порови самата схема, ако изобщо има смисъл.

    В смисъл ти какво си търсил ако си търсил касетофон имаго във нета аз от там си го взех но човека който ми го даде каза че е бил залят с нещо и на дънната платка има окис но аз го изчистих още като го взех 

  4. Здравей те пичове и колеги искам да ми кажете как се проверява дали Краийно стъпало е изгоряло без да има следи и същи така как може да се измерва ценеров диод дали е изгорял благодаря предварително за отговорите ви.

  5. Преди 4 часа, hand_of_doom написа:

    Ако дадеш малко повече информация за схемата, вероятно ще ни е по-лесно да помогнем с диагностиката ;)

    В смисъл на схемата на платката ли ако е на нея още като се наспия ще ви пратя клип да видите и чуете че дава късо на платката а платката е от радио касетофон Hitachi

    модел Trk-W55OE това е модела на радиото.

     

  6. Благодаря за отговора а да питам дали някое съпротивление е избило без да има следи по него ако е по малко ще си проличи ако е по голямо да кажем 2,2 К ом как може да се каже дали е пробил или не.

  7. Здравеите, пичаги имам един въпрос. Имам едно хитачи модел и марка hitachi trk - w550e и тои е двукасетачен обаче. Едното гнездо с автореверса е прецакано. Днес го отворих и разбрах какво точно му е прецакано. Ще ви дам линк там съм качил клипа.https://dox.abv.bg/download?id=72f984253c# - Линк за сваляне. Ето линка. Вижте за какво става на въпрос. Благодаря предварително.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.