Jump to content
Българският форум за музиканти

Scarwolf

newbies
 • Posts

  7
 • Joined

 • Last visited

About Scarwolf

 • Birthday 12/11/1978

Previous Fields

 • Инструмент
  вокалист

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Варна
 • Interests
  Рок, блус, метал

Recent Profile Visitors

465 profile views

Scarwolf's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

 1. Вокалист от Варна търси група за кавъри(Megadeth, Metallica, Judas Priest, Annihilator, Savatage, Iron Maiden, AC/DC, Alice Cooper, Deep Purple, Def Leppard, Whitesnake, Alice in chains), предпочитани стилове - класически хеви и траш метъл, хард рок, алтернатив, тел. за връзка 0889/081 829 Демо(извинявам се за лошото качество, но може да се придобие първоначална представа за гласовите ми възможности, както се казва, като се видим на репетиция ще има и още ) https://www.youtube.com/watch?v=H3eRpAL-QsA&feature=youtu.be
 2. Аз съм вокалист от Варна, много добър имитатор на Дейв Мъстейн и търся двама китаристи, басист и барабанист за формиране на трибют група. Телефон за връзка 0889/081 829 - Коцето.
 3. Здравейте, името ми е Константин Константинидис, занимавам се много с музика, бил съм в доста рок групи, но сега приоритет ми е да пея с група от добри музиканти по круизери или някъде на суша. Моля, който проявява интерес нека да ми пише или да ми се обади на 0889/081 829. Благодаря предварително за отделеното внимание. Мое инфо -
 4. Писал си че си от музикалното, ако можеш да ме свържеш с някоя твоя съученичка пианистка ще ти много задължен, необходима ми е половинка за формиране на дуо за работа по корабите. Благодаря ти предварително.
 5. Здравейте, търся клавиристка, още по-добре ако пее, за формиране на дуо за работа по кораби. За повече информация 0889/081 829 - Константин.
 6. Здравейте, интересувам се от всякакви предложения относно работа като самостоятелен изпълнител, участие в група или солов Елвис трибют проект за кораб. Телефон за връзка 0889/081 829 Ето инфо с My way - Frank Sinatra https://youtu.be/xHrc3_IiiFo, както и кратко инфо на част от Love me - Elvis Presley Благодаря предварително за проявеното внимание.
 7. И аз съм от Варна, и аз харесвам рок, нека да се уговорим за една репетиция с няколко парчета които всеки ги знае пък да видим дали ще си паснем относно вкус и техника. 0889/081 829 Коцето
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.