Jump to content
Българският форум за музиканти

lemmesmash

newbies
 • Posts

  12
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by lemmesmash

 1. Това е направено с някаква цел. И тя е спам. И вече сме пострадали от това за да го има.

  Аз мисля, че не е много трудно новак да си издейства преждевременно преминаване в група Members. Всичко си зависи от човека.

  Къде да пратим една кутия бонбони ? :)

 2. Здравейте ! В САЩ чух за една фирма, която дава китари под наем (във връзка с това, че не ги купуват..) и беше доста евтино. 12$ за стратокастър на месец. Търся нещо такова в София. Искам да посвиря 1 месец със 7 струнна китара или друга подходяща за ниски строеве. Идеята ми е да си купя в последствие, ако ми допадне.

   

  Приемам предложения и от колеги. Естествено, срещу заплащане.

 3. Колеги, искам да споделя, че от както добавих ДИ бокс (Behringer Gi 100) пред аудио интерфейса изчезнаха всички грозни обертонове от преди. Веригата ми е 

   

  китар > ди бокс > аудио интерфейс > комп

   

  Допълнително си записвам със нойз гейт и става съвсем добре. Ако е тъпо, но работи, не е тъпо :)

 4. Здравейте, от вчера се промъквам в дебрите на записите на метъл китари със VST ефекти. Докарах ефект, който ми харесва, обаче е много "шумен". Ако запиша 2ра китара с подобен ефект какафонията ще стане пълна:

   

  https://soundcloud.com/user-122708051/sound-marksman-juice/s-OyWcE

   

  Искам да запиша 4-5 канала с китари и накрая да се получи горе долу това звучене. Какво трябва да правя за да бъде не стане манджа ?

 5. Здравейте. На някой случвал ли му се е ей тоя бъг ? Навсякъде където има сийкър (индикатора до къде е песента/трака) премигва и прескача. Иначе звука си е наред.

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.