Jump to content
Българският форум за музиканти

bogibo

Members
  • Мнения

    70
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от bogibo

  1. Здравейте! Много харесвам група Morphine и смятам, че ще е хубаво да се поддържа духът и жив, най-малкото заради нестандартната си концепция, която я прави видимо различен състав. Затова най-накрая се престрашавам да попитам, тук дали има желаещ саксофонист за такъв проект? Много ще се радвам, ако успеем да сформираме нещо. Разбира се, ще е добре (колкото и неприятно да прозвучи от моя страна) да сме и в прилягащ възрастов диапазон, да речем 20-30 годишен човек. Аз лично съм на 24 (без един ден), пея и свиря на бас китара.Свиря в още една група и не знам колко пъти седмично бих отделил време за репетиция, но поне един-два ще мога, което е прилично на фона на това, че все пак говорим за кавъри.

     

    О, и НЕ смятам това да е нещо, което да правим безцелно в свободното си време, ами да го покажем пред публика, когато преценим че сме готови за това! ;)

     

    Това е профилът ми във Фейсбук. Там мисля, че най-лесно и бързо можем да се открием, или преоткрием :

     

    https://www.facebook.com/georgi.n.mihaylov

     

     До скоро, надявам се! ;)

    • Like 1
  2. Ще се радваме ако ни помогнете със споделянето на клипа (ако ви допада ,разбира се)  ,за да го разпространим по-успешно ! Абе всякакви гнусни думи като "лайкване" и "шерване" ще са ни от полза ! Благодарим !

  3. Благодаря,определено има нещо в този инструмент,което в солото и акустичната го няма(като усещане най-малкото)!Та добре,може ли малко съвети за правилна постановка.Аз свиря от 7-8 години на китара,но откакто свиря на бас се получава това.На нормална височина свиря на китарите с колан.Баса ми е определено по-тежък от другите ми китари.Това мога да дам като информация.Дайте малко съвети ако може,че да я оправя тази работа :)

  4. Здравейте!От миналата година,когато преминах на бас китара,взе да се появява странна тъпа болка около лакътя ми в лявата ръка.Тогава нямах собствен бас и усилено свирех на този на съквартиранта ми.През лятото нямах този проблем,както и бас китара около себе си.Когато в крайна сметка си взех собствен отново взе да се появява и да изчезва тази болка.Та имате ли идея от какво може да е това?Четириструнен е и съответно с по-дълъг гриф,дали е някакво разтягане на мускулите или нещо на ставата според вас?Болката не е остра,но е неприятно и просто не ми се иска да прерастне в нещо по-голямо някой ден.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.