Jump to content
Българският форум за музиканти

MTP

новаци
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от MTP

  1. много ясно пичове че не е най-важно само заради модела ама аз досега така или иначе не съм свирил с двоен педал и за да се науча трябва да си взема а аз искам като си взема веднъж да карам дълго време с него пък и свиря наобратно така че ми трябва кардан лефти ;)

  2. Да усетих че няма конкрентна информация от потребителите на тоя форум.

    е, това беше генерализирано и леко нахално изказване, така със сигурност информация не се получава :D

     

    какво ще рече генерализирано,споко нищо лошо не искам да кажа с това пък и никой не е длъжен да ми дава няква информация аз просто питам пък ако някой каже добре ако не здраве да е ай със здраве иначе ти свестни работи пишеш във форума като гледам :beer:

  3. AccesS май не си съгласен с bonzo :unsure:

     

    Аз гледах този кардан в нет-а по някой сайтове цената варира от 250 $ - 300 $.

    Но искам да знам някой който е ползвал такув кардан да ми каже кое е добре и кое му куца.Колкото до краката нямам проблем аз нося 45-ти номер чипици :unsure:

  4. И аз така мисля поне от това което съм прочел за него,но все пак не съм се докосвал до тази машинка и незнам то на думи е едно...но ми изглежда хеви диути.Пък и пише че е доста стабилен и ми харесаха чукчетата най-вече.Но все пак ако някй може да ми каже нещо в повече.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.