Jump to content
Българският форум за музиканти

Лими

Members
  • Мнения

    1767
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Топ дни

    44

Мнения публикувано от Лими

  1. 👍 Личи си, че добре владееш Флойд, а каква е подложката? Най-добре звучат собствено направени такива - първично, сурово и без много студийно напудряне и помпане. Аз така си правя моите, защото готовите взети/купени дори от реномирани производители не ми се връзват, стерилни са ми. Имам на Флойд няколко такива "супер" подложки, но бързо се отказах да ги ползвам.

  2. Матео Манкузо наистина е уникално техничен, но трябва да развие още много други различни качества за велик китарист/музикант, иначе си остава една виртуозна машина за свирене на китара. Да свириш гамовидни и арпежни пасажи без отличителна мелодия и изненадваща хармония в стил модално банални клишета все още не е достатъчно, но е важна основа. И Томи Еманюел не е станал кой знае какъв композитор, даже неговите неща са ми банални, но той прави забележителни китарни аранжименти и ги поднася с артистичнен и харизматичен чар.

  3. Не съм доволен от интрото, но след това оркестъра ме закопа! Финалът не е убедителен, та ако някой ми предложи по-добро изпълнение ще ме изкефи на макс! Благодаря!

    Ромео и Жулиета от Сергей Прокофиев е композиция, базирана на произведението на Уилям Шекспир, разделена на четири действия и девет сцени. Премиера на 11 януари 1940 г. в Кировския театър в Ленинград.

    • Like 1
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.