Jump to content
Българският форум за музиканти

Мирчо Христов

Members
 • Posts

  46
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Мирчо Христов

 1. Искам да попитам дали някой знае как когато заредя информация на СД карта когато я вкарам картата в клавира как мога да я ползвам или дори да запиша,но съм чувал,че дори можеш само да я ползваш без да я записваш в клавира.Благодаря ви предварително !

  ПОЗДРАВИ !!! http://forum.muzikant.org/public/style_emoticons/#EMO_DIR#/smile.png КОРГ ПА50 СД

  Прочетох внимателно но нещо не те разбрах добре , преди седмица ползвах Корг като твоя ,първо пусках карта до 2 гб и я чете без проблем за 4 не мога да кажа защото не съм пробвал с такава . Форматирах я в лаптопа не в клавира и си работеше без грешка .

  А за ползването на информацията можеш да си заредиш каквото ти трябва според големината на картата и да си го ползваш миди файлове , сетове и тн , както и да записваш от клавира на картата същите неща .

  Ако имаш книга с корга разгледай я там нагледно е описано тези операции .

 2. Здравейте ,аз също подкрепям мненията за пах 1 , а със информяция от Красен Бонев още по добре чувал съм няколко клавира и с негови карти и звучат супер а и подбора е много добър .

 3. Надявам се да има и други подобрения освен картата ,меже да са го пипнали въпреки че на пръв поглед не забелязах друго.

  Само че на каква ли цена ще се появи в БГ ,и дали ще е голяма разликата от предшественика му .

  Но си мисля че ще е идеален вариант голям зор е с тези дискети .

 4. Това е много яко , и със сигурност може да излезе нещо много интересно като краен резултат .Аз лично съм си играл много по темата самосвирка - компютър ,и мисълта ми е че повечето открития са възникнали точно с такива опити .

  Браво

 5. Искам да ви помоля за мнение ,запознах се с модела и има много възможности удобен е за работа.За момента проблема ми е че не мога да намеря информация за него за да разбера дали ще ми върши работа.Главно ми трябва за народна музика (знам че има проблем с стиловете конвертирано от другите модели )

  Ако някой се срещал с този модел моля да сподели мнението си

 6. Здравейте ,имам една молба към вас .

  Търся страница в нета където има повечко информация за Ямаха ,става въпрос за стилове ,бленди ,най вече ме интересуват цели сетове .Понеже в моето търсене съм попадал на какво ли не до сега и съм записвал адресите с полезна информация независимо че не е за моя инструмент ,за това ако някой е попадал на подобно нещо подобно в лутенето си из нета ще съм благодарен ако го сподели .

  Моята ямаха е пср 540 ,така че ми трябва инфо за по старите модели като нея ,интересуват ме главно регистрите и запаметените бленди в тях .До сега попадам само на инфо за наследниците на моя модел и за нея самата нищо стойностно .

 7. Здравейте ,аз имам една Yamaha psr 540 по принцип чете от другите модели без проблеми (някой път с леки корекции) ще се радвам ако ми пратите стилове .Предполагам че може и на вас нещо да ви трябва за да се отбалгодаря .

  e-mail ---- mihail_25_25@abv.bg

 8. Знам че така е по доброто решение но също може ако е готов стил да му настроя мойте инструменти .Ако някой има подобен стил ще съм му балодарен и си мисля че по някакъв начин ще съм полезен и аз .

  Благодаря

 9. Искам да помоля за стил на граовско хоро ,имам два но звучат доста сухо и зле .

  Аз имам Ямаха но ще съм доволен даже и стила да е от друг инструмент аз ще си го конвертирам .

  Благодаря ви

 10. И според мен не е късно ,но всичко зависи от целите който ще си поставиш и ако ти стане трудно да не се откажеш .

  Всичко е упорит труд но накрая когато видиш резултатите удовлетворението няма сравнение с нищо друго .

 11. Много ме заинтригува темата , следя от доста време решението на този проблем ,има описание за монтирането на флаш карта не само за па 50 но и за доста други .

  Въпроса ми е къде може да се закупи въпросната платка за паметта ,или поне схема за нея .

 12. Темата която сте написали е много интересна за мен ,аз съм правил доста опити по този въпрос.

  Не мога да кажа че всички са били успешни но все пак си нагласих един пакет от програми който да ми вършат работа при нужда .

  Действително като се пусне фаил от комп. в клавира се получават големи разлики ,при мен поне имаше проблем с размяна на инструментите , самите инструменти не съответстваха на тези в клавира и най често се появяваха различни пияна .

  Аз си реших проблема като ползвах програмата win cake (доста стара но съм доволен ) при нея размяната на каналите става бързо а и доста лесно правеше миди фаилове .

  Истина е че трябваше да се настройва всеки миди фаил ,а ако случайно направех пропуск да го запаметя следващия път пак операцията се извършваше от начало .

  С голямо удоволствие бих пробвал това което казвате .

 13. Здравейте ,искам да помоля за информация как да преинсталирам опер. система на корг па 800 .

  Започна да се бърка и да заржда бавно ,от това което знам трябва да се изтегли от www.korgpa.com от там вече самата поледователност на действията не ми е ясна ,а и не знам как точно да се разположи на флашката за да го разпознае .

  За дискетите е ясно но с флаша знам че е по различно .

  Бихте ли ми обяснили последователността на действията ,кой точно файлове да истегля и как е номера с флашката .

  В момента с корга се работи много трудно а следват няколко много тежки дни в който е необходим .

  Ще ви бъда безкрайно благодарен ако ми окажете съдействие .

 14. За сега и аз не можах да намеря нищо по този въпрос ,потърсих доста но излизат само старите версии написани с името на новата .

 15. Здравейте

  Искам да помоля за по читави стилове за работа в заведение (става думи за кръчма )

  Мислех си че имам стилове но като взех ямахата (пср 540) се оказа че не звучат добре и повечето са с по една варияция .Главно ме интересува за хора и македонски ,те най ми куцат ,за класическите стилове съм снабден .

  Имах една уж оригинална дискета с неравноделни стилове но се оказа че има изтрити файлове от дискетата и не се зареждат в юзерите .

  Ако някой може да помогне ще му бъда благодарен.

 16. Използвам live stylera поне от 4 месеца и съм доста доволен от него ,изумен съм от възможностите който има .

  С удовлствие бих пробвал и подобни други програми но не съм попадал на такива .

 17. Имах възможност да посвиря пробно (от чисто любопитство ) на casio i yamaha точно за цена около 400 лв в мегазин ,според мен yamaha-та има по добро звучене .

  Като самоучител също има доста екстри а и след като става дума за пиано там също звука ми се стори по добър .

  За тези цели трябва да върши работа .

 18. Както всеки е виждал караоке файловете си имат вграден текст ,така този текст може да се ползва не само в компютъра а в синтезатора .

  Въпроса ми е може ли към обикновенно миди да се вгради текст ,с каква програма и дали ще може да се ползва в кииборда после .

  Ще бъда много благодарен ако някой каже нещо по темата

 19. Прочетох внимателно темата,действително dgx 305 като звук за пиано става в сравнение с другите масови модели от пср сериата но и на мен не ми харесват останалите му звуци ( а за сравнение с pa -80 според мен не може да става и дума ,звука му е супер).

  Разглеждах го старателно и видиях 4е има вход за карта и usb (предния модел 205 има само usb и попитах в тази карта мога ли да си заредя миди фаилове и стилове, и usb-то какви предимства ми дава ,каква карта ми трябва и куде може да записвам на нея (на комп. или в самата нея като свържа usb -to )?

  В крайна сметка консултантите в магазина ме гледаха странно и никой нищо не можа да ми каже , оказа се че не могат да ми дадат нужната информация .А

 20. Искам да ви попитам къде мога да намеря стилове за gem .Порових в интернет но не открих за това питам вас ако някой знае .

  Ще пробвам един и за това търся че няма с него ,а така не мога да пробвам флопито как работи.Благодаря

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.