Jump to content
Българският форум за музиканти

martist

Members
  • Мнения

    724
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от martist

  1. Относно смесването... Logic Pro X  е програмата, да. Тъй като си падам по подобни "електрически :)" релакси и съм си изградил вътрешно усещане и търсене, погледнато общо трябва да звучи мекичко и приятно за слушане без да те напряга нещо. Та това съм търсил и в даденото парче. Ся, естествено, не всеки ще е съгласен с мен, но...за това "светът е голям и спасение дебне от всякъде"... Приятно слушане и чакаме нови идеи от Мюзикмен-а. 

     

    Поздрав с един мой "електрически" релакс - дърт, дърт, та знае ли се...

     

    https://soundcloud.com/martist/mohaje-relax-music-by-martist

    • Like 2
  2. Ха да се включа за Тайм стречингот...Нали има няколко опции за "разпознаване" на мат'риялот? Ха използвайте си мозъците и изберете най-подходящия в зависимост от аудио мат'риялот!!! Стречвал съм песен, която ми беше бавна (вече мастерирана) с около 12 секунди разлика в края и никъде и никой не може разбра, че е стречвана. Няколко трака едновременно също...Хайде моля ви се...Това е само малка част от моето потребление на Flex Time.

     

    Играчка си е това с различните видове, но при подходящия избор върши чудеса.

     

    Със здраве!

     

    П.С. преди да отписвате нещо - потърсете причината, поради която не ви харесва резултатът!

     

    Наздраве! 

    :)

  3. Група "Ер Голям" Ви пожелава весели празници и изключително посрещане на новата 2014!!! Нека тя да донесе на всички ни повече радост и много здраве! Поздравяваме Ви с нашия нов сингъл Timeless Jurney. Препоръчително е слушането на MAX!!!Летс рок'н'рол бичис!!!

     

    http://youtu.be/gSS_f1YsIWQ

    • Like 7
  4. Според мен не е от картата. Нещо настройки на софтуера...Няма логика да се връща обратно клик в записа...Никаква. Който използва рийпър да ти помогне. Или потърси там нещо...

  5. Хммм... интересно мнение Станкич...Нит' мъ я страх от критики, нит съм пресилил трите бутилки. Естествено, че са отделени 20 часа за работа, че и повече :) само, че са отделени докат я изкомпозирам и наглася инструментите. След това идва момента със записа на гласа...ето там вече играят трите бутилки ;) капиш? 

     

    Радвам се, че ви харесва песента, но по независещи от мен обстоятелства вече няма как да работя с Веско и ме е яд, но ще се намери някой друг...

     

    Айе летс рок'н'рол бичис!

  6. Ъъъъъ...таковата...чакай ся. Искаш да кажеш, че като бодна две различни звукови карти на УСБ у лаптопа (ама ор'гинал не хак), ще мога да ги използвам успоредно за запис да речем?!?

  7. Здравей, мога да ти предложа услугите си за смесване и мастер, както и за запис. Ако искаш свържи се с мен на 0885848378.

    Относно промотирането...повечето срудиа не се занимават с промотиране...Туй е отделна хава.

  8. Здравейте, 

     

    направих едно промо видео и използвах части и солото от бъдещия сингъл на група Ер Голям.

     

    Ще ми бъде интересно да чуя мнения относно звука (цялостен и на солото).

     

    И нека обсъждането започне сега! :)

     

    http://www.youtube.com/watch?v=arxc5AC_z30&feature=youtu.be

    • Like 4
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.