Jump to content
Българският форум за музиканти

dEbil

Members
  • Мнения

    109
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно dEbil

  • Рожден ден 08/11/1981

Previous Fields

  • Инструмент
    китара, бас

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    София, Тутракан

dEbil's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

32

Обществена Репутация

  1. Супер, Ники, яко е това!
  2. Всеки, който желание да се снабди с диска 100 Years After Never, а не е успял, може да го направи, ако се завърти в района на 2 от любимите ни заведения в столицата - the Egg bar или в Wrong Bar. Цената е 8 лева. Разбира се, винаги можете да ни пишете, особено ако искате и фланелка. ЕР-то е налично и за слушане онлайн на адрес http://sativaband.bandcamp.com/, откъдето може също така да бъде свален за 3 евро (и повече, по желание на купувача).
  3. Близо 30 месеца след създаването си психеделичната банда Sativa представя на публиката своето първо музикално издание. То се нарича 100 Years After Never и с времетраене от над 25 минути отговаря на критериите на формата ЕР (Extended Play). 4-те парчета в диска носят заглавията Desert Minimal, Cenote, 100yan и Space Tram, като са изцяло инструментални и изцяло авторски композиции. Промоцията на мини-албума ще се състои на 3 декември от 21.30 часа в зала В на столичния клуб Mixtape 5 при свободен вход и изпълнение на живо от страна на Sativa. Сценичната изява на четворката почти неизменно е свързана с импровизация и джем сешън, като и във вечерта на промото няма да бъде направено изключение. Освен дискове с музиката на Sativa гостите на Mixtape 5 ще имат възможност да си закупят и изделия от скромния засега мърчъндайзинг на групата. Група Sativa е създадена през пролетта на 2012 г. от Недко Славов (китара), Николай Славов (бас), Радостин Спасов (китара) и Георги Малчев (барабани), като съставът й остава непроменен и досега. Георги е познат на публиката на рок ъндърграунда у нас като дългогодишен китарист на Млък!, но още с основаването на Sativa той поема ново предизвикателство и сяда зад ударните. Николай пък опъва дебелите струни в още една инструментална формация, вече наложила се на българската сцена – Center. За китаристите Недко и Радостин, натрупали опит с различни ъндърграунд групи, 100 Years After Never е първото издание, в което участват и което вижда бял свят. Дебютното ЕР на Sativa е записано в студио „На Вилата” от Александър Наков. Смесването и мастерирането на музиката е поверено на Кирил Петрушев-Bus T. Артуъркът на изданието е дело на Теодор Георгиев, а автор на логото на Sativa е Емануела Беловарски. Освен на физически носител 100 Years After Never е наличен за слушане и сваляне и на адрес http://sativaband.bandcamp.com http://soundcloud.com/sativaband
  4. Ето и едно парче от предстоящото ЕР на Sativa, което ще излезе съвсем скоро (най-после)....
  5. Един лайв сет от излизането ни на сцената на Jet Rock преди около два месеца:
  6. А ето и едно клипче от последната ни изява пред хора www.youtube.com/watch?v=GxOLX44HpSo
  7. Естествено, в тези модерни времена всеки почти има и фейкбуук профил/страница - https://www.facebook.com/Sativabg
  8. Здравейте! Sativa съществува малко повече от година, като на този етап е осъществила скромно едно излизане пред публика (второ предстои на 28 юни в клуб Джет Рок). Групата залага изцяло на авторски композиции, които за момента по една или друга причина са чисто инструментални. Тук https://soundcloud.com/sativaband можете да чуете 3 парчета, записани в репетиционни условия.
  9. dEbil

    Garland

    Пичове, благодаря ви за отзивчивостта. Ще пиша на лични
  10. dEbil

    Garland

    Здравейте, пичове! Нямам намерение да разводнявам форума, но понеже в борсата вече не мога да публикувам,искам да питам тук. Чувал съм добри неща за Гарланд и от Гарланд, бих си поръчал и за себе си. Понеже обаче са си къстъм, няма как да пробвам, а е важно да го чуеш със своя китара. Та молбата ми е, ако някой разполага с комбо от тази българска марка, дали би ми позволил да го използвам само за проба, за 20-30 минути, за да придобия поне бегла представа. Интересува ме да разполага и с "мръсен" канал. Знам, че се връзват по различни схеми и вероятно един с друг Гарланд не си приличат, но все пак. Благодаря предварително, бирата от мен (не е задължително да е една)!
  11. Айде чекаме и сакаме албумо! След концерто с астронавтите нетърпежът ми нарасТна
  12. dEbil

    Machuca

    За много години! Високоската дойде.... да се надяваме, че тя няма да има по-малък брой дни, както твърдят някои предсказания. Наздраве!
  13. dEbil

    Machuca

    Благодаря ти. Надявам се скоро да имаме какво да покажем и пред хора на живо
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.