Jump to content
Българският форум за музиканти

Necrophagist

Members
  • Мнения

    646
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Necrophagist

  • Рожден ден 03/27/1989

Previous Fields

  • Инструмент
    Schecter Hellraiser!

Contact Methods

  • AIM
    deathschuldiner
  • Website URL
    http://myspace.com/Enthrallmentbg
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Шумен/София

Последни посетители

1896 профилни разглеждания

Necrophagist's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

17

Обществена Репутация

  1. Еваларка за труда !
  2. Necrophagist

    Death - Symbolic

    Добре се е получило,ще трябва се упражняваш още за да получиш добра координация на ръцете. Преди малко драснах мои опит...за жалост все по рядко имам време да свиря,но това е живота Записа е съвсем импулсивен Цъкк
  3. Често проблемите в уеб пространството са свързани с браузъра,който използваш.Трябва да му изчистиш "кеша" при някакви неасни проблеми с визуализацията - това става с Ctrl + Shift + Del .Ако ефекта е нулев,сменяш с друг браузър и пак чистиш кеша,ако и там няма промяна значи проблема не е в твоя телевизор.
  4. Приятел свиренето е супер,но записа е отвратителен Предполагам си записвал китара -> педалче -> компютър ?
  5. Necrophagist

    Obscura - Noospheres

    Една доста кадърна група лично за мен,не са много известни,но пък за сметка на това знаят как се пипат "дърветата" Махагонивия шектър вече е с нови струни и звукна доста приятно )
  6. Necrophagist

    Дясна->Лява

    Колега за какво питаш по-точно ? Искаш да обърнеш дясна китара ли ? Ако е това,не се занимавай.Не живеем в 90-те където китарите бяха "кът".В момента в нашата страна има достатъчно вносители на инструменти,а и интернет предоставя толкова много възможности.
  7. Прическата е на 5 месеца вече
  8. Не бях писал тук от доста време тук,но дойде времето да се завърна към свирнята активно Видео - > Честита нова година !
  9. Дата : 17.12.2011 Група : Deity разполагам с още 4 видеота ще ги кача по-късно.Предлагам на всички,които имат видеота от въпросната вечер да си качват клиповете в тази тема
  10. защо не се отбиеш в магазина http://telesound.bg/ Има голям избор от китари,а до 1300 лв определено ще намериш нещо доста качествено
  11. Преди няколко дни,някъде 1 часа посреднощ
  12. Necrophagist

    Фукня

    SENNHEISER HD 202 II Студийни слушалчици Доволно ми продухват ушите вече & M-Audio звукова USB карта
  13. ^ точно това е Не съм сигурен дали процесора ще се справи добре,защото има доста бутане на нивата. Възможни са доста неприятни брумове и претоварвания на крайното стъпало.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.