Jump to content
Българският форум за музиканти

Hush

Members
  • Мнения

    79
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Hush

  • Рожден ден 01/20/1988

Previous Fields

  • Инструмент
    Китарка

Contact Methods

  • AIM
    vundev007
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Варна
  • Interests
    Да има йедине и пиинйе

Hush's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Обществена Репутация

  1. Благодаря колега! Значи такива номера въртял, страшен е ей!
  2. Здравейте, Искам да запитам за мнения за тази кипърска агенция One Stop Entertainment. Някой работил ли е за тях, коректни ли са, бихте ли ги препоръчали. Моля ви мнения, защото си е риск човек на доверие да замине, а и съм чувал доста отрицателни отзиви като цяло за Кипър.. Благодаря предварително!
  3. Май в крайна сметка се връщам на стария вариант, просто да регулирам волюма на инструментите по отделно, вижда ми се най-лесния и най-малко времеконсумиращ вариант Благодатя все пак за идеите. И все пак, ако някой се сеща за по-лесен вариант да драсне.
  4. Да, за velocity ми е ясно, виж за expression не се бях сетил, или по скоро ми го дава като контрол само на realtime track, или да го реголирам само при живо свирене.
  5. Да, ако ги запаметя се запазват така, но търся начин, по който да ги изравня по числова стойност, за да могат да звучат еднакво, защото звучат много различно по сила, например да приравня всички на 100. Обикновенно правя така: приравнявам барабани и перкусии на всички мидита и от там донагласям останалите инструменти, но какво да правя когато уж приравнените барабани звучат доста различно по сила, това ме мъчи
  6. Здравейте, имам следния проблем, който ми създава много неприятности и ще съм много благодарен, ако някой даде идея как да го реша. Проблема се състои в следното: пускам миди файл с определена сила, пускам следващ, музиката гръмва или съответно се чува тихо. Това изисква постоянно донагласяне силата на звука от мастера, което е доста досадно и изисква допълнително внимание по време на живо свитене. Сега да поясня става въпрос за KORG PA 50 SD, също така знам от къде се увеличават и намалят инструментите по отделно, и въпреки изравняването на нивата по стойности дори абсолютно еднакви пак има значителни разлики. Чудя се дали има някаква допълнителна настройка, която засяга силата на звука на отделни мидита, ровех и търсех, но без резултат. Благодаря предварително за отделеното време и евентуални идеи!
  7. Моите уважения към univox, не знаех че е лютиер, но имах ясен въпрос. Просто съм забелязал, че много често темата на въпроса се измества и започват да пишат хора, които нямат отношение към въпроса. За това не исках да се отплесвам с излишна информация защо и как, а просто дали може да се изкара тръс рода. Благодаря на Evtim Djerekarov за точния отговор и се извинявам ако съм прозвучал нахално или нещо такова, но исках да се придържам към темата.
  8. Бих желал да получа информация дали може да се изкара тръс рода през основата на главата.
  9. Да аз питах може ли да се изкара през главата. Иначе не се наемам да разлепвам.
  10. Някой има ли представа как да махна стария тръс род, който е повреден. Става въпрос за ел китара с гриф тип Гибсън. Значи гледах клипчета, на накой китари им махат фретборда (сложна работа) на един бас човека го изкара просто от там, от където се затяга. Захванах го моя дърпам, ама не става. Дали въобще е възможно да се изкара така.
  11. Да това наистина е много добра идея и по този начин, когато не ти трябва тази функция може да си правиш потовете да намалят отново до край. А според вас този втория потенциометър за донастройка дали е по-добре да е логаритмичен или линеен??
  12. Благодаря ти много за изчерпателния отговор. Това е от което се интересувах. Поздрави.
  13. Здравейте, искам да попитам как правят потенциометрите, и по-специално волюм потенциометрите на китарата, така че да не се намалят до край, когато са на нула. Предполагам се досещате за какво става въпрос. Когато свиря с овърдрайв и искам да изчистя звука намалям, но не винаги в бързината се нацелва точното ниво, хем да се чува, хем да не е много кривоч. Благодаря за вниманието.
  14. Ок предавам се търсех лампи но не можах да открия из варненските магазини. Някой знае ли къде мога да го занеса да го погледнат...
  15. Няма логика да не съм пробвал, става за 1 минута. Аз и за това се допитвам до вас, само че сумати и безмислени коментари, че аз си знам своето и не слушам какво ми говорите. Както и да е... Ще се наложи да си купя лампа понеже няма от кой да взема и ще стискам палци там да е проблема...
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.