Jump to content
Българският форум за музиканти

Jotty

Members
  • Мнения

    40
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Jotty

  • Рожден ден 08/20/1992

Previous Fields

  • Инструмент
    Guitar

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Монтана

Jotty's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Благодаря на всички. Лалев ми направи невероятн КОРЕКЦИИ по китарата.
  2. Лалев ще ми помогне. Препоръча ми го и друг съфорумджия. Гледам, че и с електрически се занивама - това което ми трябва. Благодаря!
  3. Айде де хора, един телефон ми дайте поне.
  4. Здравейте! Ако може някой, да ми даде координати на някой лютиер (или човек - разбиращ и заниващ се с китари ) който може да ми пооправи някой неща по китарата. Става въпрос за настройка на хармоники, разтояние между гриф и струни и т.н. Пилене на прагове също не е изключено. Ако е възможно да е от София, защото съм от Монтата и ми е лесно да отида до там. Благодаря предварително!
  5. Извинявам се. Просто не знаех че в цената е включен и калъф. Цената само на китарата (519лв.) ме устройва перфектно.
  6. Хм.. това е доста надута цена за тази китара. Дали ще мога да я намеря на друго място, по-евтино.
  7. Здравейте! Искам да попитам от къде мога да закупя китарa Jackson в тези два града. Ако някой знае и цената на Jackson JS30 RR ще съм му много благодарен.
  8. Здравейте! Благодаря за добрите коментари! Аз съм вокалиста. Това ни беше дебютното участие, надявам се да има къде да се изявяваме за по-нататък. На есен ще търсиме групи, да правим съвместни концерти, ако някой е навит още от сега може да пише... вече имаме едно предложение Всичко хубаво! Поздрави от Монтана!
  9. Незнам дали са слушали повечето от вас, но пичовете от Bullet for My Valentine правят много яки акустики. Ако се съчетаят с пеене стават трепач,особенно за момичетата (аз така ги избивам..). Tears Don`t Fall - http://www.youtube.com/watch?v=1XvdPmvm_Tc...feature=related Hearts Burst Into Fire - Forever and Awlays - Say Goodnight - тази е малко депресираща.. понякога и такива трябват. Песните са на Drop, но всеки предполагам може а си ги нагоди.
  10. Jotty

    Търся лютиер!

    На китарата ми и се прецака тремолото, трябваше да го сменя. Взех си чисто ново. Проблема е следния: тремолото не пасва точно на дупките на който е било старото, затова трябва да се пробият нови и новото тремоло да се напасне. Трябва ми човек който да го направи това. Препоръчайте ми някой, и ми кажете горе долу колко ще ми струва.. вече дадох 50 лв. за тремоло, дано това не излезе много... Поздрави от Монтана! Ще процедираме с куриер.
  11. Интересува ме това нещо, което се слага на някое прагче, и играе ролята на баре. Как му е името, продават ли ги в музикалните магазини и колко пари горе долу са ?
  12. еми.. пропуснах да кажа, че не съм от София, а от Монтана. Което автоматично ми реже много от възможностите. Най-близо до мен е врачанския магазин, но преди да отида, искам да имам представа за какво става на въпрос.
  13. Трябва ми нещо като ценова листа на стагг.. или нещо подобно. Търсих в интернет, но не намерих. Интересуват ме акустичните им китари, тези по евтините. Ако може някой да ме ориентира горе долу какви са им цените, интересуват ме модели до 200лв. Иии.. понеже съм зле с акустичните китари, има ли нещо друго за тия пари което може да ми препоръчате (знам че 200лв. са супер малко за хубав инструмент)
  14. Еми незнам за другите хора във форума, но аз съм от тези за който и външния вид има значение, и то голямо.Не съм фен на Страт формите, защото ми е писнало от тях, и искам нещо по разчупено.А Jackson избирам защото са най-стилни... не харесвам B.C. Rich например, според мен някой от техните модели са доста окичени, че чак грозни.. ;] А Dean са ми големички..
  15. Разполагам с 1200 лв от които 1000 мисля да дам за китара.Ориентирал съм се към модели като Jackson Warrior, разните там Dime простотии и V-образни (за предпочитане пак JAckson). Въпросът ми е : Да си купя подобна китара от магазин или да дам на лютиер да ми направи нещо подобно??...Каква е разликата и колко взимат лютиерите за такъв вид китари? Искам да има floyd,24 прага , 2 хъмбъкъра и яка форма Та...КВО?
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.