Jump to content
Българският форум за музиканти

spongebob

Members
  • Мнения

    414
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно spongebob

  • Рожден ден 03/24/1987

Previous Fields

  • Инструмент
    китара

Contact Methods

  • AIM
    logozarov
  • Website URL
    http://www.myspace.com/logozarov
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Groningen, NL
  • Interests
    jazz,blues,some rock stuff

spongebob's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Обществена Репутация

  1. brato dai nqkuv skype moje li

  2. Лек ъпдейт! Преди няколко месеца направихме демо в едно малко студио, отделно вече имаме и име като банда. Приятно слушане! http://www.myspace.com/space_cadillac
  3. С глас съм се смял -
  4. Здрасти, Поздравления за композициите, чух повечето! Не мога да дам много обективна критика, просто ми харесаха!
  5. http://www.myspace.com/logozarov Това е един проект, с който се занимаваме от известно време със споменатите младежи(Аз - китара, Benson Itoe - бас, Стефан Горанов - барабани). Парчетата са мои и на Стефан, но аранжиментите са колективни и все още в прогрес. Записа е от лайф, така че си има кусури от към звук. Всякакви коментари са добре дошли.
  6. От толкова много пеене на плейбек не знаят и микрофон как се държи
  7. Ехееее, нямам думи Напомня ми малко на Мартин Любенов, той така свири блус (не помня името на парчето) в един албум.
  8. Както казаха вече пробвай с Band in a Box. Все ще я изнамериш отнякъде . За упражнения е много подходяща, тъй като спестява много време, писане на един блус ще ти отнеме по-малко от минута, за разлика от записване на акорди и т.н. Не звучи много гот, тъй като използва миди звуците на windows, но можеш да си оставиш само бас и ударни и тогава не дразни толкова. Отделно от това в http://www.guitarbackingtrack.com/bts/Jamtracks.htm има страшно много джем тракове и около половината са все блус. За разлика от Band in a Box звучат доста добре. Успех!
  9. Яко!!! Всички са забили супер, пък и парчето е убийствено, поздравления за идеята! Аз @Hillbilly - смазал си направо!
  10. spongebob

    Greg Howe's Sunny Jam

    Покрай факта,че съм ваканциийка днес си поиграх малко с guitar rig и се сетих за този джем, та се опитах да разшредя пак. Гот е, че повече хора се включват! Опит 1 Опит 2
  11. Яко! Солото мачка,направо ми откъсна главата!!!
  12. spongebob

    Lightsnake Usb?

    Мерси!Просто аз както и много други хора във форума сме просто потребители на обурудване и нямаме и идея как функционира в детайли. Между другото прецених да си взема Behringer UCG 102 тъй като нямаше Lightsnake в местния музикален магазин.Ясно е, че човек трябва да пробва,та се реших и останах що годе доволен.Фабричния драйвер не е много гот, тъй като няма много опции за настройки,но пък латенцията е съвсем приемлива според мен.7 мс с пукнаки от време на време и 13-14мс без при sample rate-44100.Предполагам с малко по-силна машина резултата ще е още по-задоволителен.
  13. spongebob

    Lightsnake Usb?

    Е значи е автора на темата.Няма проблем,не за пръв път виждам тук някои да показва знания с назидателна цел.Просто следващия път подмини подобна тема, защото подобно поведение е инфантилно и създава лоши чувства.
  14. spongebob

    Lightsnake Usb?

    Благодаря за информативната дискусия,която сте спретнали.Понеже и аз съм доста бос по отношение на компютрите,винаги съм мислел,че проблема с латенцията идва основно от това колко бързо се процесира сигнала,т.е. саунд картата.Но излиза че процесора на ПЦ-то също е сериозен фактор.Аз нямам никакви големи очаквания от свирене със софт,едва ли ще го използвам на живо,но ми изглежда добър вариант за домашен практис.В такъв случай на търся любимия си звук,а по-скоро идеята за пракрис с включена китара,защото към момента свиря unpluged.Бих се радвал по-компетентните да разнищят темата за латенция малко:кое и колко влияе,с различните класове интерфейс какви резултати се постигат.Очевидно продуктите,които съм посочил са ниско-бюджетни и изпълняват само една много проста функция,за разлика от по-комплексните саунд карти.С една дума възможно ли е да се постигне приемлив резултат с канцеларски лаптоп(1gb рам,1.7ghz) и такъв нискобюджетен интерфейс,визирайки конкретно латенцията?
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.